„Žalgiris” domisi ne tik A.Kavaliausku

Kauno „Žalgirio” klubas tęsia aukštaūgių paieškas. Paklaustas, ar ekipa domisi į Lietuvos studentų rinktinę pakviestu NCCA rungtyniavusiu sunkiojo krašto ir vidurio puolėjo pozicijojse galinčiu žaisti 22 metų 208 cm ūgio Antanu Kavaliausku, „Žalgirio” komunikacijų direktorius Paulius Motiejūnas teigė, jog ekipa domisi ne tik šiuo krepšininku.

„Kaip jau pranešėme anksčiau, norime lietuvinti ekipą, tačiau tai ne visada įmanoma, – sakė P.Motiejūnas. – Domimės ne tik Kavaliausku, bet ir keletu kitų lietuvių.”

Primename, kad A.Kavaliauskas šių metų NBA naujokų biržos metu neišgirdo savo pavardės, tačiau su Hiustono „Rockets” ekipa tęsia bandymus patekti į stipriausias pasaulio krepšinio pirmenybes NBA vasaros lygos metu.

A.Kavaliauskas šiais metais baigė Teksaso „A & M” universitetą bei paliko gerą įspūdį NBA ekspertams prieš naujokų biržą vykusiose treniruočių stovyklose.

Liepos 15 dieną Kauno „Žalgirio” komandą paliks generalinis direktorius Ginas Rutkauskas, o prieš mėnesį kalbėta, kad iki to laiko komanda jau bus suformuota.

„Turėjome vilčių, kad komandoje liks Lorenas Woodsas, bet jis pasirinko Turkijos ekipą,” – sakė P.Motiejūnas.

Paklaustas, kaip toliau vyks komandos komplektavimo darbai, P.Motiejūnas teigė, jog procesas nesustos. „Ginas Rutkauskas išeina dirbti į Maskvos komandą, bet mes palaipsniui perimsime jo patirtį.Jis išeina, bet nesiruošia pamiršti mūsų.

Suprantama, kad iš komandos išeina labai svarbus asmuo ir bandysime perimti jo žinias. Ginas pakonsultuos, padės mums ir patars. Tą patį darbą pradėjome daryti patys ir sieksime išmokti jo,” – sakė P.Motiejūnas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.