Iki mirties – kelios sekundės

Valstybės diena Palangoje neatsargiam poilsiautojui galėjo baigtis tragiškai.

Vakar rytą nuo tilto nušoko ir vos nenuskendo 31-erių metų vilnietis Aleksandras Nikitašinas. Nuo skaudžios nelaimės jį skyrė tik kelios sekundės.

Pranešimą apie įvykį Palangos vandens motociklų klubo gelbėtojai gavo 9 val. 45 min. Į pagalbą išskubėjo keturi paplūdimyje budėję gelbėtojai.

Kai jie priplaukė prie skendusiojo, A.Nikitašinas jau grimzdo į jūros dugną. Vilnietis laikėsi apsikabinęs tilto atramą. Vyras buvo visiškai praradęs jėgas, šaukėsi pagalbos.

Per pusę minutės prie skęstančiojo priplaukę gelbėtojai jį pargabeno į krantą. Vilnietis patyrė šoką. Jis buvo labai išsigandęs.

A.Nikitašinui sužalojimų nepavyko išvengti. Vyras nusibrozdino šlaunis, jam ėmė tinti kelis.

Nukentėjusysis išvežtas į ligoninę.

Krante gelbėtojams vyriškis prisipažino, jog visą naktį girtavo. Rytą vilnietis sugalvojo nušokti nuo jūros tilto. A.Nikitašinas neslėpė, jog matė pastatytus ženklus, kad šioje vietoje maudytis draudžiama, tačiau jų nepaisė.

Vilnietis aiškino, jog nuo tilto į vandenį šoka kasmet.

Anot gelbėtojų, toks neapgalvotas poelgis galėjo baigtis skaudžia nelaime. Įvertinus bangavimą, vyras į jūros dugną galėjo nugrimzti greitai. Būtų užtekę, kad gelbėtojai vėluotų kelias sekundes.

Palangos vandens motociklų klubo gelbėtojai ilgąjį savaitgalį dirba visu pajėgumu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.