Oficialu: R.Seibutis lieka „Olympiacos” ekipoje iki 2010 metų

Praėjusį sezoną Atėnų „Maroussi” klube žaidęs ir neseniai 50-uoju NBA naujokų biržos šaukimu patekęs į Dalaso „Mavericks” komandą, Renaldas Seibutis nutarė pratęsti sutartį su Pirėjo „Olympiacos” ekipa. Netrukus 22 metų gimtadienį švęsiantis 196 cm ūgio gynėjas su graikų klubu sudarė trejų metų sutartį. Apie tai oficialiai pranešė klubo interneto svetainė.

Pasak Graikijos spaudos, R.Seibutis vasarą praleis JAV, kur dalyvaus NBA treniruočių stovyklose ir žais vasaros lygose, o vėliau bus oficialiai pristatytas „Olympiacos” žaidėjams, treneriams bei klubo atstovams.

Pagal lietuvio kontraktą, jis galės bet kuriuo metu palikti Pirėjo ekipą ir išvykti į NBA, tačiau Europoje rungtyniauti galės tik „Olympiacos” klube.

Be to, manoma, kad R.Seibutis „Olympiacos” komandoje turėtų pakeisti amerikietį Alexą Ackerį.

Praėjusį sezoną R.Seibutis sužaidė 26 Graikijos pirmenybių mačus ir vidutiniškai per 30 minučių pelnydavo 13,5 taško (tritaškiai 50/106, 47 proc. taiklumas), atkovodavo 2 kamuolius bei atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

FIBA Europos lygos varžybose R.Seibutis sužaidė 12 rungtynių ir vidutiniškai per 28 minutes surinkdavo 12,4 taško (tritaškiai 13/30, 43 proc. taiklumas), atkovodavo 3,8 ir perimdavo 1,4 kamuolio bei atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.