Pristatė naujoką

Praėjusią savaitę Volfsburge specialistams pristatytas visiškai naujas „Volkswagen” modelis – kompaktinis visureigis „Tiguan”.

Būsimiems klientams ši naujovė bus pristatyta tik rugsėjo mėnesį vyksiančioje Frankfurto tarptautinėje automobilių parodoje IAA. Į „Tiguan” bus montuojami trijų TSI benzininių ir dviejų TDI dyzelinių modifikacijų varikliai.

Visiškai naujos modifikacijos TDI „Common Rail” tiesioginio įpurškimo varikliai pasiekia ir atitinkamai į visų ratų pavarą perduoda 140 arba 170 AG. Abu TDI varikliai jau dabar atitinka „Euro 5” ekologinių reikalavimų standartus, įsigaliosiančius nuo 2009 metų. „Tiguan” pirkėjai galės pasirinkti ir vieną iš trijų versijų galingų, ekonomiškų bei ekologiškų didelio slėgio tiesioginio įpurškimo 150, 170 ar 200 AG benzininių variklių. „Volkswagen” gamintojų programos naujovė – 150 ir 170 AG benzininiai TSI varikliai.

Įdomu, kad per 15 pastarųjų savaičių pageidavimą įsigyti naująjį „Tiguan” pareiškė jau milijonas klientų iš įvairiausių pasaulio šalių. Tai gamintojams teikia pagrįstų vilčių, jog „Volkswagen” debiutantas „Tiguan” atveria naują ir labai patrauklų automobilizmo istorijos puslapį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.