Krepšininkas puotavo mašinoje

Garsaus krepšininko Šarūno Marčiulionio ir jo draugų puota prabangiame BMW automobilyje apkartino Nidos pareigūnų gyvenimą.

Jie buvo priversti neigti kaltinimus, kad dirba asmeniniais Š.Marčiuliono vairuotojais.

Vakar apie 10 val. 30 min. su garsiniais signalais ir švyturėliais prisiartinę prie prabangaus 7-os klasės BMW, pareigūnai kurį laiką šnekėjosi su, liudininkų teigimu, įtartinai atrodžiusiu Š.Marčiulioniu, o paskui patys nuvairavo automobilį į komisariatą.

Pareigūnų teigimu, prie vairo sėdėjo ne Š.Marčiulionis, o kitas žmogus, tačiau pagrindo nustatinėti girtumo nebuvo, nes policijos automobilis privažiavo ne prie važiuojančio, o prie stovinčio BMW.

Liudininkai teigė, kad policininkai kompaniją iš komisariato parvežė namo.

Po pietų Neringos policijos komisariatas išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, jog automobilyje buvo keturi neblaivūs asmenys. Š.Marčiulionis sėdėjo ant galinės automobilio sėdynės.

Anoniminį pranešimą, kad iš Nidos prieplaukos automobiliu BMW važiuoja neblaivūs asmenys, komisariatas gavo apie 10 val.

„Ekipažas išvyko patikrinti informacijos. Išvažiuodamas iš komisariato kiemo, sankryžoje įsijungė švyturėlius ir netrukus pastebėjo stovintį juodos spalvos automobilį „BMW 730″. Automobilyje buvę asmenys paaiškino, kad jau kurį laiką sėdi mašinoje ir vartojo alkoholinius gėrimus, tačiau kol kas niekur nevažiuoja”, – rašoma pranešime.

Kadangi tarp automobilyje sėdėjusių asmenų nebuvo nė vieno blaivaus, policijos pareigūnai pasiūlė automobilį pastatyti Neringos policijos komisariato kieme.

Pasak pranešimo, su šiuo pasiūlymu mašinoje buvę asmenys sutiko, todėl pareigūnas automobilį atvairavo į Policijos komisariato kiemą.

Pasak pareigūnų, vėliau Š. Marčiulionio ir jo draugų pasiimti atvyko pažįstami.

Automobilio savininkui Administracinių teisės pažeidimų protokolas surašytas nebuvo, mašinos rakteliai jam grąžinti ir pasiūlyta atvykti atsiimti transporto priemonę blaiviam.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.