TV3 laidos „Abipus sienos” vedėjas Giedrius Leškevičius susižavėjo oreivyste

„Pakilti į orą – sena mano svajonė. Vaikystėje mėgau leisti aitvarus, patiko viskas, kas skraido danguje,” – taip užklaustas apie savo naująjį hobi pasakoja TV3 laidos „Abipus sienos” vedėjas Giedrius Leškevičius. – Pirmas skrydis buvo toks įspūdingas ir įsimintinas… Skridome netoli Trakų pilies – vaizdas neapsakomai žavingas. Skrydis oro balionu man – puikiausia sielos ir proto atgaiva, galimybė realų pasaulį palikti apačioje, o viršuje lieka tik gera nuotaika, nepakartojami įspūdžiai ir teigiamos emocijos.”
G. Leškevičius prisipažino, kad dėl šio hobio gali keltis net labai anksti, nors iš prigimties mėgsta rytais pamiegoti ilgiau: „Niekada negalvojau, kad savo noru galiu atsikelti ketvirtą valandą ryto ir kažkur lėkti, kažką daryti, esu tikrų tikriausia pelėda, o dabar savo noru tapau vyturiu.”

TV3 laidos vedėjui jau teko patirti ir pirmą krikštą, kuris tarp oreivių yra tradicija. Po pirmo skrydžio keleivis pakrikštijamas ugnimi, šampanu ir žeme.

„Ugnimi nudeginama sruogelė plaukų, užgesinama šampanu, o kakta patepama žeme, ant kurios nusileidi, – oreivių krikštynų subtilybes vardija G. Leškevičius. – Kol kas esu pakrikštytas kaip eilinis keleivis, bet kolegos iš Oreivystės centro klubo pažadėjo, kad manęs dar laukia aviacinis krikštas. Tik kažkodėl visi paslaptingai tyli, kaip krikštija saviškius.”

Paklaustas, kaip į jo naują oro balionų hobį reaguoja žmona, laidos „Abipus sienos” vedėjas patikina: „Laiko šeimai skiriu tiek pat, kiek ir prieš tai. Tikiu, kad vieną dieną ir Gina pakils drauge į orą, o galbūt ir „užsikrės” oreivytės liga.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

1 atsiliepimas į "TV3 laidos „Abipus sienos” vedėjas Giedrius Leškevičius susižavėjo oreivyste"

  1. ma

    kdl niekas nisugeba parasyti pie oreivyste susijusia su fizika 🙁 juk gal moketes 8klasei 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.