Į Neringą – su nuotykiais

Buvusio šalies vadovo Algirdo Brazausko atostogas apkartino nemalonus įvykis.

A.Brazauskas teisinosi nepastebėjęs pro šalį važiavusio automobilio.

Antradienį apie 19.45 val. Naujojoje Smiltynės perkėloje A.Brazauskas nusprendė išlipti iš kelte „Žalgiris” stovėjusio prezidentūrai priklausančio automobilio „Audi A8”.

Atidaręs galines dureles Prezidentas apgadino pro šalį nemažu greičiu važiavusį automobilį „Mazda 6”, vairuojamą 48 metų moters.

„Nepastebėjau, kaip pro šalį geroku greičiu važiavo automobilis ir trinktelėjau durelėmis į jo kairįjį šoną. Nesitikėjau, kad taip bus. Su moterimi greitai susitarėme. Padaryta žala nedidelė. Prezidentūros automobilis beveik nenukentėjo. Nuostolius atlygins draudimas. Manau, kad dėl šio incidento vienodai esame kalti abu – ir aš, ir ana vairuotoja”, – dienraščiui „Klaipėda” vakar sakė A.Brazauskas.

Incidento metu žmonės nenukentėjo.

Iškart po įvykio Prezidentas persėdo į iš paskos važiavusį apsaugos automobilį ir kelionę į Nidą tęsė juo.

„Šis įvykis šiek tiek apkartino mano atostogas Nidoje. Duok Dieve, kad daugiau ko nors bloga nenutiktų”, – vylėsi A.Brazauskas.

Prezidentūros automobilio vairuotojui už kelių eismo taisyklių pažeidimą surašytas protokolas.

Anot bendrovės Smiltynės perkėla direktoriaus Algirdo Žukausko, buvęs šalies vadovas kelte beveik visada išlipa iš automobilio, kad pabendrautų su žmonėmis. Taip esą buvo ir šįsyk.

Nors trumpos A.Brazausko atostogos Nidoje pasibaigė vakar, buvęs šalies vadovas į Neringą žada sugrįžti jau šį savaitgalį, kai čia vyks tarptautinis folkloro festivalis „Tek saulužė ant maračių”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.