Finišo link – su aukštakulniais

Liepos 28 dieną Maskvoje antrą kartą bus surengtas bėgimas su aukštakulniais – šioje rungtyje dalyvaus drąsiausios ir ištvermingiausios sostinės merginos.

Jos turės įveikti 100 metrų atstumą avėdamos aukštakulniais bateliais. Kaip pranešė renginio organizatoriai, šiais metais toks bėgimas bus organizuojamas ne tik Maskvoje, bet ir Jekaterinburge, Novosibirske, Samaroje ir Sankt Peterburge. Pagal taisykles varžybų dalyvės turės nubėgti 100 metrų su aukštakulniais, kurių aukštis yra ne mažesnis nei 9 centimetrai. Be to, merginų sveikata bus apdrausta. „Bateliai, patraukli išvaizda, azartas ir ryžtas nugalėti – tai viskas, su kuo turi ateiti dailiosios lyties atstovės, norinčios dalyvauti rungtyje”, – pažymėjo naujienų agentūros ITAR-TASS pašnekovas.

Laimėtojos gaus piniginius prizus ir dovanas. Geriausioms bėgikėms Maskvoje bus įteikti 100 tūkst. rublių vertės kuponai apsipirkti prekybos centruose, o kituose miestuose – 50 tūkst. rublių. Dalyvės, užėmusios antrąsias ir trečiąsias vietas, iš renginio partnerių gaus prizus ir dovanas. Merginos taip pat galės varžytis dėl specialių nominacijų: „Žaviausia bėgikė”, „Geriausi aukštakulniai”, „Ryžtas nugalėti”. Kur vyks ši rungtis, organizatoriai praneš vėliau. Pernai Maskvoje bėgimas buvo surengtas Raudonojoje aikštėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Finišo link – su aukštakulniais"

  1. Tomas

    Noreciau pasiziureti 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.