Madingiausias sezono drabužis

Pareo gimtinė – Taičio sala. Būtent ten vietos gražuolė kartą apsivyniojo klubus margo audinio atraiža. Dabar ta mada pasiekė ir mus, nes toks būdas išties genialus: keli judesiai, ir banali atraiža tampa elegantišku sijonu ar suknele. Viskas priklauso nuo audinio kokybės, spalvų ir jūsų fantazijos. Vargu ar atsiras paprastesnis ir prieinamesnis drabužis, kuriuo galima būtų nueiti iki paplūdimio ar pereiti kurorto parduotuves, vakare užsukti į barą.

Pareo rišimo būdų yra įvairiausių. Čia pateikiame paprasčiausius.

Tenerifės variantas

Medžiagos gabalas iš nugaros pusės apjuosiamas per pažastis ir užrišamas ant krūtinės. Maždaug 15 cm atstumu nuo pirmojo mazgo daromas antras – surišami apatiniai medžiagos kraštai.

Bankoko variantas

Jam reikės 180 cm ilgio medžiagos gabalo. Vienas galas prilaikomas ant klubų, tada medžiaga apsukama aplink vieną kartą, likusi dalis susukama, apvyniojama aplink liemenį ir surišama su laisvu galu ant klubų.

Biaricos variantas

Labai ilgas ir platus medžiagos gabalas išskleidžiamas vertikaliai. Viršutiniai galai užrišami ant sprando. Tada pareo kraštai suimami maždaug klubų lygyje ir surišami ant liemens užpakalyje.

Tailando variantas

Iš nugaros pusės medžiaga perjuosiama per pažastis, viršutiniai kampai mazgu užrišami per krūtinę, mazgo galai susukami virvele ir surišami ant pakaušio.

Singapūro variantas

Medžiagos atraiža apsijuosiama taip, kad viršutiniai jos galai būtų po pažastimis, ir užrišama mazgu ant priešingo peties. Maždaug 20 cm nuo mazgo surišama dar kartą, po ranka.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.