Samas ieško naujų „fruktų”

„Kiek galima matyti tuos pačius veidus televizoriaus ekrane?”, – klausia Vytautas Šapranauskas. Saulius Urbonavičius (Samas) naujam savo projektui ieškos naujų „žvaigždžių”.

Ko reikia geram televizijos vedėjui – nežino niekas. Tačiau užsiregistravusieji į „TV fruktų” atrankas mano, kad pakanka būti kikboksininku ar mokėti sukti krepšinio kamuolį ant piršto. Vis dėlto projekto autorius S.Urbonavičius pasiryžęs į televiziją atvesti naujų žmonių.

Praeitą sekmadienį buvo filmuojami pirmieji „fruktų” pasirodymai. Pasak projekto prodiuserio S.Urbonavičiaus, per dieną pasirodyti spėjo apie 70 pretendentų. Iš viso anketas užpildė apie 4000 pretendentų. Kitas „TV fruktų” filmavimas vyks birželio pabaigoje.

Projekto autorius teigė, kad sekmadienio pasirodymai buvo labai įspūdingi. „Prisižiūrėjome visko. Nuo 64 metų Aniceto, kuris pristatė sukurtą raštą visam pasauliui bei mokslinius darbus, iki merginos, kuri dziudo judesiais per galvą mėtė mūsų asistentą. Buvo ir tokių merginų, kurios išskirtinių gabumų nerodė. Tiesiog atskleidė begalinį pasitikėjimą savimi ir didžiavosi ilgomis kojomis”, – pasakojo prodiuseris.

Ar televizijos laidos vedėjui neužtenka tik grožio ir iškalbos? „Žinoma, kad neužtenka. Žmogus turi turėti kai ką daugiau. Jei dalyvis mums parodo kokį nors išskirtinį gabumą, vadinasi, jis yra gabus ir kitiems dalykams”, – sakė S.Urbonavičius.

Tačiau darbas televizijoje dar nereiškia, kad jus matys žiūrovai. „Mes nežadame, kad išrinkti nugalėtojai taps laidų vedėjais. Galbūt mes pastebėsime jo gabumą kitoje srityje. Gali būti, kad „fruktai” nugalėtojai iš pradžių vaidins kokiose laidų scenose ar dirbs asistentais, – kalbėjo S.Urbonavičius. – Sekmadieniais „Tango TV” žiūrovai galės pamatyti po 15-20 „fruktų” ir įsitikinti, kurie du pateks į kitą pusfinalį”. Laiminguosius rinks 3 narių komisija: S.Urbonavičius, žurnalistams atstovaujanti Jurga Klimaitė ir „šoumenų” atstovu išrinktas V.Šapramauskas. Rugsėjį paaiškės finalininkai, iš kurių trims žadamas darbas televizijoje.

Projekto prodiuserių didžioji viltis – „Dangaus 2” atrankoje dalyvavęs kaunietis Bigas. Pristatydamas būsimą „fruktą” S.Urbonavičius prisiminė Bigo duotą pažadą. „Jis man pažadėjo numesti 20 kilogramų”, – sakė prodiuseris. Ant scenos užlipęs jaunuolis prisipažino, kad atsikratė net 23 kilogramų. Tačiau numesti kilogramai iš jaunuolio atėmė drąsą. Komisijos nariai niekaip negalėjo įkalbinti Bigo sudainuoti dainą ar ką nors entuziastingai papasakoti. „Tokio susikausčiusio Bigo dar nematėme”, – stebėjosi S.Urbonavičius.

Tamsiaplaukė Livija į televiziją eina turėdama konkretų tikslą. Ji nori būti orų mergaite. „Lietuvoje visą laiką bus saulėta, jei orus pranešinėsiu aš”, – su didžiuliu pasitikėjimu kalbėjo mergina.

Daugiausia susirinkusiųjų ovacijų sulaukė Artūras iš Kauno, pasivadinęs Orka. Jis savo balsu sugebėjo pamėgdžioti instrumentinę muziką, dar kartu ir dainuoti. Jaunuolis prisipažino, kad dainavimas – ne vienintelis jo gabumas. „Moku pamėgdžioti balsus”, – sakė jis ir pradėjęs šnekėti kaip TV3 personažas „šinšila”, prajuokino patį personažo autorių V.Šapranauską.

Į atrankas susirinks gausybė jėgas norinčių išbandyti skirtingų sugebėjimų dalyviai. Ar ieškomi vedėjai konkretiems projektams, S.Urbonavičius nenorėjo atskleisti. „Apie naujojo sezono projektus tikrai nepasakosiu. Gali būti, kad nugalėtojai pasirodys nuo rudens naujose laidose. Tačiau ko konkrečiai ieškome, mes ir patys gerai nežinome”, – sakė jis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.