Brazilija nesugebėjo įveikti Turkijos

Antradienį įvyko keletas draugiškų rungtynių, kuriose netruko netikėtų rezultatų. Brazilija nesugebėjo įveikti Turkijos, o Argentina turėjo daug vargo su kuklia Alžyro rinktine.

Brazilai su turkai susitiko Vokietijos mieste Dortmunde. Pirmajame kėlinyje puikią progą pasižymėti turėjo turkas Hamitas Altintopas, bet jo smūgis iš 25 metrų sudrebino skersinį.

Po pertraukos pasaulio vicečempionai į aikštę metė Kaka ir Ronaldinho. Nepaisant to, vartininkas Dida turėjo gelbėti savo komandą po Mehmeto Aurelio ir Yildiray‘aus Basturko atakų, o to paties H.Altintopo dar vienas iš toli muštas kamuolys vos nęįsisuko į vartus.

Priminsime, kad praėjusį savaitgalį brazilai taip pat lygiosiomis, 1-1 baigė draugišką mačą su Anglija, o turkai 2-3 buvo pralaimėję atrankos į Europos čempionatą varžybas Bosnijai ir Hercegovinai.

Barselonoje Argentina tik po atkaklios kovos palaužė Alžyro rinktinę. 2 iš 4 įvarčių pietų amerikiečiai įmušė 11 metrų baudiniais. Du kartus pasižymėjo Lionelis Messi, po artą – Estebanas Cambiasso ir Carlosas Tevezas.

Ne stipriausios sudėties Portugalijos rinktinė žaidė draugiškas varžybas Katare prieš vietos klubą „Al Salmiya”. Portugalai pirmavo nuo 72 min., kai po Ricardo Quaresma perdavimo iš krašto galva įmušė Joao Tomasas. Tačiau šeimininkai išlygino rezultatą likus žaisti 2 minutes – tolimu baudos smūgiu iš 30 metrų tai padarė Faraj Laheebas.

Dar vienerios rungtynės tarp Japonijos ir Kolumbijos baigėsi be įvarčių.

Rezultatai:

Brazilija 0 – 0 Turkija

Japonija 0 – 0 Kolumbija

Argentina 4 – 3 Alžyras

2‘ [1 – 0] C.Tevez (iš 11 m.)
9‘ [1 – 1] A.Yahia

42‘ [1 – 2] Bougherra

55‘ [2 – 2] L.Messi (iš 11 m.)
58‘ [3 – 2] E.Cambiasso
74‘ [4 – 2] L.Messi

75‘ [4 – 3] Belchadji

„Al Salmiya” (Kataras) 1 – 1 Portugalija

72‘ [0 – 1] Joao Tomas

88‘ [1 – 1] Faraj Laheeb

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.