Trečiadienį per TV3 – kuo baigėsi Ramūno Rudoko piršlybos Jamaikoje?

Jau šį trečiadienį, birželio 6 dieną, 20.45val. „Lietuvos ryto televizijoje” per TV3 – išskirtiniai aktoriaus Ramūno Rudoko ir jo draugės Indrės Mišeniovaitės kelionės po egzotiškąją Jamaiką kadrai ir… sensacinga atomazga! Kuo baigsis aktoriaus piršlybų planai?
Vykdamas ilsėtis į Karibų jūros skalaujamą šalį, R. Rudokas tarp savo daiktų turėjo paslėpęs sužadėtuvių žiedą, kurį sulaukęs tinkamos akimirkos ketino užmauti savo mylimajai Indrei ant piršto ir paprašyti jos rankos bei širdies. Apie savo planus R.Rudokas išvykdamas neprasitarė net artimiausiems žmonėms, nieko neįtarė ir jo mylimoji.
„Tik atvykęs į Jamaiką, Ramūnas paprašė viešbučio, kuriame apsistojo, darbuotojų padėti jam surengti ypatingą sužadėtuvių šventę. Tiesa, kai kurie lietuvio pageidavimai viešbučio personalą šokiravo, kol jie neperprato, kad Ramūnas tik juokauja. Mat jis, paklaustas, kaip norėtų pasipiršti, atsakė, jog nori surengti ką nors ypatingo ir nepamirštamo, pavyzdžiui, kad žiedą jo mylimoji rastų prie laivo priplaukusio ryklio nasruose…” – pasakoja „Lietuvos ryto televizijos” žurnalistė Skirmantė Palčinskaitė.
Kuo baigėsi R. Rudoko piršlybos, žiūrovai pamatys „Lietuvos ryto televizijos” reportaže iš Jamaikos. Čia bus ir daugiau netikėtų aktoriaus ir jo mylimosios nuotykių bei nuostabių Jamaikos gamtos vaizdų – maudynių kriokliuose, nardymo Karibų jūroje ir plaukiojimo upėje, knibždėte knibždančioje krokodilų.
Be to, žurnalistams pavyko nufilmuoti nelegalią, sunkiai prieinamuose kalnuose paslėptą marihuanos plantaciją ir pakalbinti ją užveisusį jamaikietį. Kanapių auginimas Jamaikoje nelegalus, bet čia viešėdamas negali nepastebėti ir neužuosti kai kuriose vietose tvyrančio rūkomos žolės kvapo. Policija į marihuaną rūkančius vietinius dažnai žiūri pro pirštus, tačiau turistus negailestingai baudžia, o išvykstančius oro uoste iki smulkmenų iškrato.
„Jamaika – tai ne tik puikus klimatas ir egzotiška gamta. Tai ir pasaulinę šlovę pelniusio legendinio regio atlikėjo Bobo Marley gimtinė. Nors nuo jo mirties prabėgo jau ketvirtis amžiaus, Bobas Marley Jamaikoje garbinamas lyg šventasis, jo muzika skamba ant kiekvieno kampo, iš kiekvieno automobilio, o suvenyrai su jo atvaizdu kainuoja daug brangiau nei kokie kiti”, – pasakoja žurnalistė.
„Lietuvos ryto televizijos” kūrybinė grupė Jamaikoje turėjo progos paragauti ypatingos šios šalies kavos, auginamos Mėlynųjų kalnų viršūnėje. Ji laikoma pačia egzotiškiausia ir brangiausia kava pasaulyje. 90 procentų jos derliaus nuperka japonai. Šią kavą mėgo gerti ir super agentas 007 Džeimsas Bondas. Šio personažo kūrėjas Ianas Flemingas kurį laiką gyveno Jamaikoje, čia tebėra jam priklausiusi vila, nuomojama turistams.

Jamaikos dabartis ir legendos, o taip pat romantiškų Ramūno Rudoko piršlybų kadrai – trečiadienį, birželio 6 dieną, 20.45 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Trečiadienį per TV3 – kuo baigėsi Ramūno Rudoko piršlybos Jamaikoje?"

  1. nekenciu rudoko

    nu tai indrei ir nepasiseke toky pikta vyra atrodo kad jis ja galetu uzmust ir isprevartaut

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.