Kelionė link Vilniaus oro uosto pailgės dėl viaduko rekonstrukcijos

Nuo penktadienio, birželio 1 dienos, kelionė link Vilniaus tarptautinio oro uosto pailgės dėl Dariaus ir Girėno gatvės viaduko per geležinkelį rekonstrukcijos. Gyventojai prašomi atkreipti dėmesį į būtinybę vasaros mėnesiais vykstant į oro uostą kelionei per miestą numatyti daugiau laiko.

Birželio 1 – rugsėjo 1 dienomis dėl vykdomos rekonstrukcijos Dariaus ir Girėno gatvės viaduku bus iš dalies ribojamas transporto eismas, paliekant vieną eismo juostą maršrutinių autobusų, mikroautobusų ir lengvųjų automobilių taksi eismui.

Automobiliais vykstantys į oro uostą nuo Švitrigailos ir Geležinkelio gatvių sankryžos galės važiuoti Geležinkelio, Zarasų, Rasų, Dunojaus, Liepkalnio, Žirnių gatvėmis, toliau – Dariaus ir Girėno gatve.

Viešuoju transportu į oro uostą, kaip ir iki šiol, bus galima nuvykti 1 ir 2 maršruto autobusais. Tačiau dėl eismo ribojimo keisis 10 ir 17 troleibusų maršrutų bei 73 autobusų maršruto trasos, bus įvedamas naujas 10A autobusų maršrutas.

10 maršruto „Antakalnis-Kalvarijų g.-Naujininkai” troleibusai iš Antakalnio nevažiuos į Naujininkus. Nuo Švitrigailos ir Kauno gatvių sankryžos troleibusai važiuos žiedu – Kauno, Naugarduko, Švitrigailos gatvėmis, toliau – senąja trasa.

Birželio 1-3 dienomis 17 maršruto „Žirmūnai-Naujininkai” troleibusai iš Žirmūnų taip pat nevažiuos į Naujininkus. Nuo Švitrigailos ir Kauno gatvių sankryžos troleibusai važiuos žiedu – Kauno, Naugarduko, Švitrigailos gatvėmis, toliau – senąja trasa.

Nuo birželio 4 d. 17 maršruto troleibusai iš Žirmūnų važiuos į stotį Švitrigailos, Kauno gatvėmis, o iš stoties – Kauno, Švitrigailos gatvėmis, toliau – senąja trasa.

73 maršruto „Justiniškės-Centras-Vilkpėdė” autobusai nevažiuos į Vilkpėdę, o nuo Švitrigailos ir Panerių gatvių sankryžos važiuos per Dariaus ir Girėno gatvės viaduką, toliau Dariaus ir Girėno gatve iki Naujininkų žiedo. Iš Naujininkų žiedo 73 maršruto autobusai važiuos Dariaus ir Girėno, Švitrigailos gatvėmis, toliau – senąja trasa.

Laikino 10A maršruto „Naujininkai-Kauno g.” autobusai važiuos iš Naujininkų žiedo Dariaus ir Girėno gatve, toliau Švitrigailos, Kauno, Algirdo, Panerių, Švitrigailos, Dariaus ir Girėno gatvėmis iki Naujininkų žiedo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.