„Tango – tai apnuogintos emocijos”

Šiandien 19 val. A|CH teatras kviečia žiūrovus į Klaipėdos žvejų rūmus pažiūrėti Anželikos Cholinos šokio spektaklio pagal argentiniečių tango meistro A. Piacolos muziką – „Tango in Fa”.

Spektaklyje vos prieš mėnesį pradėjo šokti seksualiausiu Lietuvos vyru nominuojamas dainininkas, „Šokių dešimtuko” nugalėtojas Mantas Jankavičius.

Tango ir Mantas – kas tarp jūsų bendra?

Temperamentas scenoje. Scenoje mėgstu dominuoti, būti ryškus ir čia Anželika leidžia man pasireikšti, pritaiko choreografiją mano charakteriui. Kaip sako Anželika, šis spektaklis reikalauja apnuogintos emocijos ir jame šokantys turi išsirengti patys prieš save.

Ką jums reiškia apsinuoginti prieš žiūrovus ir prieš save patį?

Prieš kelerius metus aš buvau kompleksų maišelis, kuriame daug visko kaupėsi. Galvodavau – gal pasirodžiau ne taip, gal ne tą žodį pasakiau. Šokiu išmokau atsiverti visiškai ir negalvoti, kad atrodysiu kvailai ar neestetiškai.

Šokis tai nėra du žingsniai į priekį, vienas į dešinę, apsisukimas ir pabaiga. Jis turi būti vientisas, plaukiantis iš širdies. Scenoje galiu būti bet koks, ištraukti daug emocijų, kurias anksčiau slopindavau ar nugrūsdavau giliau. Jaučiuosi laimingas šokdamas.

Ką manote, kaip jausis žiūrovai, matydami jus teatro scenoje, o ne šou aplinkoje? Gal norite ką nors iš anksto jiems pasakyti?

Norėčiau, kad žiūrovai nežiūrėtų į mane kaip į populiarų TV projekto šokėjėlį, nes tai, kaip šoksiu šiame šokio spektaklyje, visai su tuo nesusiję. Tegul ateina dėl paties spektaklio ir žiūri jį kaip visumą, kurios dalelė esu ir aš.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.