„Creative“ pristato nebrangų 1 gigabaito talpos MP3 grotuvą

Įrangos skaitmeninėms pramogoms kūrėja „Creative” pristatė mažą ir stilingą MP3 grotuvą „Zen Stone”. Šis 1 gigabaito talpos grotuvas pasižymi ir ypač maža kaina.

„Rinkai pristatome mažą ir madingą grotuvą, talpinantį užtektinai muzikos visai dienai, be to, leidžiantį kiekvienam susikurti savo asmeninį stilių su daugybe papildomų priedų. Svarbiausia, kad visa tai siūlome už ypač patrauklią kainą rinkoje”, – teigė „Creative” valdybos pirmininkas ir vykdantysis direktorius Sim Wong Hoo.

Aptakių formų „Zen Stone” grotuvas yra ypač lengvas, jis patogiai telpa delne. Šį grotuvą galima derinti prie individualaus stiliaus ir rinktis iš šešių jo korpuso spalvų – juodos, baltos, raudonos, mėlynos, rožinės ir žalios. Kartu su šiuo grotuvu galima įsigyti ir įvairių aksesuarų – dėklą, raištelį, raktų laikiklį ar specialių diržą rankai.

Į 1 gigabaito talpos grotuvą telpa iki 500 muzikos įrašų. „Zen Stone” turi integruotą akumuliatorių, kuris muzikos klausytis leidžia 10 valandų. Juo naudotis paprasta, su patogiu valdymo mygtuku galima greitai keisti grojamas dainas, net jei jos yra skirtinguose kataloguose arba susirasti reikiamą katalogą su muzikos failais. Norint tiesiog klausytis muzikos, galima pasirinkti atsitiktinės tvarkos grojimo funkciją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.