Pirmasis konkurso „Šrekas ir jo šeima” dalyvis pamiršo parašyti savo vardą

Gegužės 3 d. prasidėjęs tarptautinei Vaikų gynimo dienai ir animacinio filmo „Šrekas 3” premjerai skirtas nuotaikingas piešinių konkursas „Šrekas ir jo šeima” sulaukia vis daugiau vaikų dėmesio. Pirmąjį piešinį, vaizduojantį, kaip atrodo žaliojo žmogėdros Šreko ir princesės Fionos vaikas, atsiuntė… savo vardą pamiršęs parašyti konkurso dalyvis. Vis dėlto piešinių konkurso organizatoriai tikisi, kad netrukus sužinos, kuo vardu ir iš kokio miesto pas juos atkeliavo spalvingas piešinys, kuriame žalia Šreko ir Fionos dukrytė eina paragauti didžiulio torto su braškėmis.
Iki birželio 1 d. vyksiančiame konkurse „Šrekas ir jo šeima” gali dalyvauti bet kokio amžiaus vaikai, kurie kviečiami pabandyti įsivaizduoti, kaip gi atrodo Šrekas jaunesnysis arba jaunesnioji. Daugiausia vertinimo komisijos balsų rinkę piešiniai visą birželį džiugins Vilniaus kino centro „Coca-Cola Plaza” ir tinklalapio www.forumcinemas.lt lankytojus. Trijų gražiausiai, išradingiausiai ir įdomiausiai Šreko atžalas nupiešusių vaikų laukia išties puikus prizas – kvietimas 8 žmonėms į animacinės juostos „Šrekas 3” premjerą, ypatingai skanus ir specialus „šrekiškas” maistas bei kiti originalūs filmo prizai. Piešiniai konkursui gali būti piešiami naudojantis bet kokiomis priemonėmis ir ant bet kokio formato lapų, kuriuos vėliau būtų galima atsiųsti paprastu (konkursui „Šrekas ir jo šeima”, Savanorių pr. 7, 03116 Vilnius) arba elektroniniu paštu (promo@forumcinemas.lt, laiško dydis – ne daugiau kaip 1,5 MB).
Birželio 8 dieną kinuose pradedama rodyti jau trečia milijonus gerbėjų turinčio animacinio filmo „Šrekas 3” dalis pasakoja, kaip po vestuvių gyvena žalias žmogėdra ir jo žmona Fiona. Laimingas jų gyvenimas pasikeičia mirus karalystės valdovui. Sostą turintis užimti Šrekas nenori būti karaliumi, tačiau apie karūną svajoja Žavusis princas, su „blogiečių” armija atvykęs įgyvendinti savo troškimo. „Šreką 3” bus galima žiūrėti originalo kalba su lietuviškais subtitrais arba profesionaliai dubliuotą lietuviškai. Pagrindiniams herojams savo balsus „paskolino” aktoriai A. Giniotis, N. Varnelytė, A,. Dainavičius, A. Kaniava, K. Smoriginas, J. Kurauskaitė, L. Pobedonoscevas ir kt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Pirmasis konkurso „Šrekas ir jo šeima” dalyvis pamiršo parašyti savo vardą"

  1. akvalele

    nelabai ydomu nes per telika kai rode sreka 3 taj rode tik 17 minuciu nesamone gal sugalvokit dar 4 5 6… nes man ji labai patinka

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.