A.Xavieras palieka „Middlesbrough”

Anglijos „Premier” lygoje 12-ąją vietą užimantis „Middlesbrough” klubas pareiškė, kad gynėjas iš Portugalijos Abelis Xavieras (Abel Luis Silva Xavier) vasarą apleis komandos gretas po to, kai klubui su buvusiu Portugalijos rinktinės nariu nepavyko susitarti dėl kontrakto pratęsimo.

34-erių metų gynėjas, kuris papildė „Boro” gretas 2005ųjų metų rugpjūčio mėnesį, buvo metams diskvalifikuotas dėl dopingo vartojimo ir tik praėjusių metų lapkritį jis vėl sugrįžo į „Middlesbrough” vienuolikę.

„Mes nesugebėjome pasiūlyti Abeliui tokio kontrakto, kurio jis norėjo”, – oficialiai klubo svetainei teigė vyriausiais „Middlesbrough” treneris Garethas Southgate`as. – „Esu nusivylęs, kad jis nesutiko likti mūsų komandoje, tačiau norėčiau jam padėkoti už suteiktą pagalbą. Jis visada viską darė gerai ir linkime jam visko kas geriausia”.

Žaidėjas tvirtina, kad išsiskyrimas buvo draugiškas ir klubo svetainei sakė: „Garethas užsitarnavo mano pagarbą ne tik kaip treneris, bet kaip ir žmogus”.

A.Xavieras mano, kad „Middlesbrough” vadovaujama G.Southgate`o progresuos, kadangi visi žaidėjai jį labai gerbia.

„Tai gera ypatybė todėl, kad daugelį kartų to neįvyksta su futbolininkais, kurie tampa treneriais, ir jie praranda žaidėjų pagarbą”, – tęsė portugalas. – ” Kai tokio dalyko yra nesilaikoma, futbolininkai pradeda negerbti trenerių, tačiau Garethas yra išimtis”.

„Norėčiau padėkoti „Middlesbrough” klubui ir prezidentui Steve`ui Gibsonui, kuris yra nuostabi asmenybė, labai entuziastingas žmogus trokštantis iškelti klubą”, – pridūrė veteranas gynėjas. – „Taip pat labai ačiū ir generaliniam direktoriui Keithui Lambui ir, be abejo, treneriui Garethui Southgate`ui, kuris palaikė mane ir pasitikėjo manimi. „Middlesbrough” visada man išliks labai svarbiu klubu”.

A.Xavieras šiame sezone vilkėdamas „Boro” marškinėlius sužaidė 20 varžybų ir „Premier” lygoje pelnė 1 įvartį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.