Alexas nori keltis į „Chelsea”

Eindhoveno PSV vidurio gynėjas Alexas (Alex Rodrigo Dias da Costa) tikisi šią vasarą įgyvendinti seną savo svajonę ir pereiti į Londono „Chelsea”.

24 metų futbolininkas dabartiniams Anglijos čempionams priklauso dar nuo 2004-ųjų, tačiau pastaruosius tris metus buvo priverstinai skolinamas Olandijos ekipai, nes teisiškai negalėjo gauti leidimo dirbti Anglijoje dėl mažo nacionalinėje Brazilijos rinktinėje sužaisto rungtynių skaičiaus.

Vis tik pasibaigus nacionaliniam čempionatui, kuriame vėl po dramatiškos kovos triumfavo Eindhoveno klubas, Alexas pareiškė manąs, jog visi formalumai bus sutvarkyti per artimiausius kelis mėnesius ir jis galės vykti į Didžiąją Britaniją.

„Galimybė, kad paliksiu PSV, yra pakankamai didelė”,- dienraščiui „De Telegraaf” sakė brazilas.

„Šiuo metu „Chelsea” atstovai labai sunkiai dirba, kad gautų man tą leidimą. Kiek anksčiau jiems jau tai pavyko padaryti su Salomonu Kalou bei keliais kitais futbolininkais, ir viskas išėjo puikiai”.

Tiesa, tikimybę, kad Alexas tikrai vyks į Londoną, kiek sumenkina faktas, jog futbolininkas nori garantuoto žaidimo laiko. Dabar „Chelsea” vidurio gynėjų grandį sudaro Johnas Terry ir Ricardo Carvalho, tad brazilo šansai išstumti vieną iš jų atrodo labai menki.

„Tai – puikus klubas, bet svarbiausia, jog aš ten žaisčiau.

„Jeigu nuvyksiu ir vien sėdėsiu ant atsarginių žaidėjų suolelio, bus labai sunku. Bet, kad ir kaip būtų, viskas paaiškės man jau esant tenai”.

Verta pažymėti, jog šį sezoną „Chelsea” treneris Jose Mourinho turėjo didelių problemų dėl traumų gynėjų grandyje, mat prieš pat sezono pradžią komandą paliko Williamas Gallas bei Robertas Huthas.

Dėl to spragas gynybos viduryje dažnai turėjo lopyti krašto žaidėjai, o saugu rungtyniaujantis Michaelis Essienas ne kartą buvo aplinkybių priverstas atsitraukti į aikštės gilumą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.