„Atletico” trims savaitėms neteko vartininko

Ispanijos „Primera” lygos Madrido „Atletico” klubas turės verstis be pagrindinio komandos vartų sargo Leo Franco (Leonardo Noeren Franco), kuris dėl patirtos šlaunies raumens traumos nežais tris savaites.

29-erių metų Argentinos nacionalinės rinktinės vartininkas šeštadienio 0-0 pasibaigusiose varžybose su Sevilijos „Betis”, pirmojo kėlinio pabaigoje patyrė traumą ir jo vietą vartuose užėmė jaunasis Ivanas Cuellaras, kuris sugebėjo išsaugoti savo vartus „sausus”.

„Atletico”, vadovaujamas Javiero Aguirre`o, taikosi išsikovoti vietą kitų metų UEFA Taurės turnyre ir be pagrindinio savo vartų sargo turės verstis tris savaites. Vartininkas turės praleisti rungtynės prieš Barselonos „Espanyol”, Madrido „Getafe” ir „Barcelona”.

Tuo tarpu sostinės klubas, remiantis Ispanijos žiniasklaida, yra siejamas su „Osasuna” 20-mečiu saugu Rauliu Garcia (Raul Garcia). Dienraštis „Marca” antradienį paskelbė, kad Madrido klubas yra pasiruošęs pakloti už R.Garcia 12 milijonų eurų sumą, ir žaidėjas turėtų pasirašyti penkerių metų kontraktą. Vis dėlto sandoris dar nėra įvykdytas.

„Atletico” Ispanijos pirmenybėse likus sužaisti vos šešis turus užima 6-ąją vietą ir nuo vietos, garantuojančios UEFA Čempionų Lygoje, juos skiria penki taškai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.