Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga

Šeštadienį Anglijos spauda rašo apie galimą Arjeno Robbeno perėjimo į „Bayern” kainą, Kierono Dyerio ateitį, galimą „Bolton” trenerio Samo Allardyce’o pasitraukimą iš pareigų bei „Tottenham” trenerių būdus motyvuoti žaidėjus.

„Chelsea” vasarą sulauks 15 milijonų svarų vertės Miuncheno „Bayern” pasiūlymo už saugą Arjeną Robbeną. („The Times”)

„Newcastle” patikino „Tottenham” vadovus, kad K.Dyeris yra neparduodamas. („Daily Mirror”)

Dėl to „Tottenham” svarsto galimybę įsigyti „Benfica” klubo ir Graikijos rinktinės atraminį saugą Kostą Katsouranį. („Daily Mirror”)

„Reading” saugas Steve’as Sidwellas, vasarą tapsiantis laisvuoju agentu, veikiausiai kelsis į „Newcastle”. („The Times”)

„Bolton” siejamas su Šveicarijos jaunimo (iki 21 metų) rinktinės saugu Gelsonu Fernandesu, kuris šiuo metu rungtyniauja „FC Sion” ir yra vertinamas maždaug 2 milijonais svarų sterlingų („Daily Mirror”)

„St. Johnstone” klubo vadovas Geoffas Brownas teigia, jog nei viena dabar aukščiausioje lygoje rungtyniaujanti komanda nenori, kad čia patektų žemesnėje lygoje sėkmingai rungtyniaujanti „Gretna”. (Daily Record)

„Celtic” strategas Gordonas Strachanas tvirtina, jog ekipą paliksiantis kapitonas Neilas Lennonas yra nepakeičiamas. („Daily Record”)

„Celtic” taip pat domisi Dortmundo „Borussia” puolėju Aleksandru Frei’umi ir gali pasiūlyti už jį maždaug 3 milijonus svarų („Scottish Express”)

G.Strachanas taip pat yra pasirengęs svarstyti panašius pasiūlymus už Kenny Millerį, kurį pasikviesti į savo gretas norėtų „Newcastle” bei „Everton”. („Scottish Daily Mail”)

„Bolton” treneris Samas Allardyce’as pareiškė klubo vadovui Philui Gartside’ui, kad vasarą paliks komandą. Treneris taip pat yra siejamas su galimybe perimti „Manchester City” vairą. (Įvairūs)

Buvęs „Fulham” strategas Chrisas Colemanas yra favoritas tapti naujuoju „Crystal Palace” vairininku. („The Sun”)

„West Ham” puolėjas Carlosas Tevezas sako nejaučiąs jokios kaltės, kad klubas turės sumokėti 5,5 milijonų svarų baudą dėl pažeidimų vykstant jo perėjimui į komandą šią vasarą. („The Sun”)

„AC Milan” puolėjas Filippo Inzaghi atsigavo po šlaunies traumos ir gali grįžti į startinę sudėtį antrajame UEFA Čempionų lygos pusfinalio mače prieš „Manchester United”. („The Times”)

Buvęs Tailando premjeras Thaksinas Shinawatra pasiūlė 108 milijonus svarų už „Manchester City” perėmimą į savo rankas. („The Sun”)

„Tottenham” treneris Martinas Jolas savo žaidėjus motyvuoja kovoti dėl vietos UEFA taurėje teigdamas, jog kitu atveju tektų žaisti Intertoto taurės varžybose.

„Žaidėjai tikrai žino, kad baigę sezoną tarp septynių stipriausiųjų neturėtų taip anksti vasarą pradėti naujo sezono”,- sakė M.Jolo asistentas Chrisas Hughtonas. (Įvairūs)

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.