Blogos auklės požymiai

Ne visada lengva pastebėti, ar auklė deramai atlieka savo darbą. Norėdami tai sužinoti, galite tapti tikrais sekliais. Kai kurie susirūpinę tėvai griebiasi įvairių sekimo technikos priemonių. Tačiau dažniausiai įmanoma suprasti, kad kažkas yra ne taip, ir nesiimant tokių kraštutinumų.

Jūsų vaikas nelaimingas, matydamas auklę, ir tapo sunerimęs bei užsisklendęs

Nuolatinė auklė niekada nepakeis mamytės ir tėvelio, tačiau vaikas turi pasitikėti aukle ir ją mylėti. Galbūt tarp jūsų vaiko ir auklės neužsimezgė joks ryšys, o gal auklė nesuteikia pakankamai šilumos, kurios jūsų vaikui reikia. Kaip ir bet kokiems žmonių santykiams reikalinga tam tikra chemija.

Auklė, atrodo, slapukauja, kaip su vaiku praleido dieną

Tai, kaip auklė ir jūsų vaikas praleido dieną, neturėtų būti paslaptis. Kai grįžtate namo, greičiausiai norite išgirsti apie savo vaiką ir kas nutiko, kol jūsų nebuvo. Jei jūsų auklė nenoriai apie tai pasakoja, arba ji turi bendravimo sunkumų, arba turi ką slėpti. Net lietuviškai ne taip gerai kalbanti auklė turėtų papasakoti apie vaikučio dienos veiklą ir suprasti, kodėl jums tai rūpi.

Jūsų vaikas patyrė per daug lengvai išvengiamų nelaimingų atsitikimų

Auklė turi visada prižiūrėti vaiką ir žinoti, ką jis daro kiekvieną akimirką, išskyrus jam miegant.

Matote, kad jūsų prašymų nepaisoma

Jūs abi stengiatės, kad vaikui būtų kuo geriau, tad auklė neturėtų elgtis, lyg geriau žinotų, kas jūsų vaikui geriausia.

Jūsų auklė dažnai vėluoja

Neatsakinga auklė paliks jus bėdoje ne kartą. Susiraskite tokią auklę, kuri atsakingai žiūrėtų į savo darbą bei atsižvelgtų į jūsų poreikius. Vėlavimas ir nepaaiškinami neatvykimai gali reikšti, jog ji nepatikima ir kitose situacijose.

Jūsų vaikas dažnai atrodo netvarkingas ir purvinas

Jei jūsų mažylio auklė nesusitvarko su paprasčiausiais dalykais, kas bus, kei reikės patenkinti jo poreikius?

Jos pasakojimai nesutampa

Niekada nepasitikėkite tuo, kas pamelavo, apgavo ar ką nors pavogė. Jūs turite visiškai pasitikėti aukle, kad jūsų santykiai būtų tvirti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vaikai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.