Į Trakus trauks ne tik pilis

Prieš savaitę Trakuose atidarytas turizmo, laisvalaikio, vandens pramogų ir SPA centras „Trasalis”

Naujasis centras siūlo viešbučių, modernios konferencijų salės, restoranų paslaugas. Čia bus galima užsisakyti ekskursijas ir keliones po Trakus ir Lietuvą, atsipalaiduoti šiuolaikiniame vandens pramogų ir SPA komplekse. Be vandens pramogų, suomiškų, rusiškų ir turkiškų pirčių, beveik 8 tūkst. kv. metrų užimančiame „Trasalyje” lankytojai ras ir treniruoklių, biliardo bei boulingo sales.

UAB „Trasalis” vadovas Kęstutis Ramanauskas tikisi, kad žmonės, į Trakus anksčiau vykdavę tik vienai dienai, dabar turės galimybę čia ilgiau apsistoti ir turiningai praleisti laiką. „Savo klientams galėsime pasiūlyti pačių įvairiausių paslaugų bei pasilinksminimų. Mūsų komplekse kiekvienas ras išskirtinių pramogų, laisvalaikį galės praleisti labiausiai jam patinkančiu būdu. Mūsų viešbutis šiuo metu didžiausias Trakuose”, – sakė K.Ramanauskas.

Kad Trakuose pagaliau baigėsi vienadienis turizmas, pritaria ir Lietuvos turizmo plėtros agentūros direktorius Jonas Ignatonis. „Naujai atsidarantis turizmo, sveikatingumo ir pramogų kompleksas „Trasalis” tikrai taps puikiu turistų traukos centru. Ne paslaptis, kad iki šio centro atidarymo turistai Trakų mieste rasdavo ne itin daug pramogų. Dabar situacija keičiasi iš esmės, naujas centras – puiki vieta atvykus į Trakus nuveikti šį tą daugiau nei tik pasivaikščioti aplink pilį ar suvalgyti porciją kibinų”, – sako J.Ignatonis.

Turizmo, sveikatingumo ir pramogų kompleksas „Trasalis” kartu su viešbučiu užima daugiau kaip 14 tūkst. kv. metrų ir vienu metu gali priimti apie 1500 laisvalaikio, vandens pramogų bei SPA centro lankytojų, 250 viešbučio svečių. Vandens pramogų komplekse veiks dirbtinių bangų baseinas, trys nusileidimo takeliai, baras baseine, kaskadiniai masažo įrenginiai bei sūkurinės vonios.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Į Trakus trauks ne tik pilis"

  1. selina

    o mazdaug kiek kainuotu vienai dienai spa centre visos proceduros??

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.