Hilary Swank tiki stebuklais

Po dviejų „Oskarų” ir šlovės Holivude Hilary Swank prisipažįsta, kad turi daug priežasčių tikėti stebuklais.

Dar neatsigavusi po įkvepiančios dramos „Freedom Writers” sėkmės, talentingoji aktorė grįžta į ekranus su visiškai kitokiu vaidmeniu.
Naujausiame mistiniame trileryje „10 Biblijos prakeiksmų” Hilary Swank vaidina mokslininkę, kuri netiki antgamtiniais reiškiniais, kol nesusiduria su įvykiais, kurių nebegali paaiškinti. Duodama interviu TV „The Early Show”, Hilary sutiko, kad filmas „10 Biblijos prakeiksmų” iš tiesų yra siaubo filmas – bauginantis vaizduojamais šiurpiais įvykiais provincijos miestelyje. Hilary Swank herojė visa tai turi moksliškai paaiškinti ir gal net demaskuoti dar vieną stebuklą.

„Yra žmonių, kurie iš tiesų tai daro. Jie keliauja aplink pasaulį ir kiekvienam neįprastam reiškiniui randa mokslinį paaišknimą”, – pasakojo Swank. „Mano herojė atvyksta į mažą JAV provincijos miestelį ir tiki, kad moksliškai išaiškins ten besidedančius kraupius atsitikimus. Deja, šįkart viskas sudėtingiau: upės vanduo virsta krauju, miršta naujagimiai, ir 10 Biblijoje aprašytų prakeiksmų pradeda pildytis.
„Nepaisant filmo tematikos, dirbti su šiuo mistiniu filmu buvo tikras malonumas. Filmas bauginatis, bet įtraukiantis – nė nepastebi, kaip įsijauti į jį. Man tikrai labai patiko. Tai visiškai kitaip, negu tai, ką aš iki šiol esu dariusi. Komandoje mes daug juokavome, nors statėme ir įtemptų bei slogių scenų”.

Paklausta, ar aktorė tiki stebuklais, Swank kikendama atsakė: „Kai pagalvoju, iš kur aš atvykau ir kur dabar aš esu šiandien, pasakyčiau, kad mano gyvenimas – beveik stebuklas! Kai prisimeni savo varganą vaikystę ir pagalvoji, kad dabar gali kalbėti apie filmą, t.y. tai, ką nuo mažens svajojau daryti… Aš juk pati išsikapsčiau iš to, kas aš buvau. Ir jei tai galima pavadinti stebuklu, tuomet aš tikiu stebuklais. Manau, kad tai nuostabu. Tikiu, kad esu palaiminta”.

Swank mano, kad dabar atėjo laikas atsipūsti. Bet neilgam. „Man patinka, tai, ką aš darau. Myliu savo darbą” – džiaugiasi dviejų „Oskarų” laimėtoja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.