Keturiolikmetės ant kojų sukėlė policiją

Dvi keturiolikmetės panevėžietės pusantros paros šiurpino ir už nosies vedžiojo savo tėvus. Nemažai papildomo darbo jos davė policijai

Apie tai, kad nuo sekmadienio vakaro į namus negrįžta „Ąžuolo” vidurinės mokyklos aštuntokė Greta R. ir „Minties” vidurinės mokyklos aštuntokė Monika N., Panevėžio policijai pirmadienio pavakarę pranešė jų motinos. Nors viena iš mergaičių mobiliuoju telefonu susirašinėjo su mama ir patarė jai nesijaudinti, įaudrintos tragiškos vaikų nužudymo Kelmės rajone istorijos, paauglių motinos pagalbos kreipėsi į policiją. Moterys svarstė, kad žinutes vienos mergaičių vardu galėjo siųsti svetimi žmonės.

Mergaičių paieškos ėmėsi visas Panevėžio vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų būrys. Pražuvėlių ieškota viešose vietose, lankytasi mergaičių draugų butuose, kuriuos buvo nurodę mergaičių tėvai. Viename butų pareigūnai ir aptiko jas. Paaiškėjo, kad jos viešėjo pas nepilnametį draugą. Ką paauglės veikė dvi paras, atskleis ikiteisminis tyrimas.

Ir „Minties”, ir „Ąžuolo” vidurinių mokyklų pedagogai pabrėžė, kad abi iš namų išėjusios mergaitės yra geros, pamokų nepraleidžiančios mokinės. Nežinoma, ar jos anksčiau buvo pabėgusios iš namų. Abi gyvena kaimynystėje, nuo seno draugauja. Abi keturiolikmetės gyvena kartu su mama ir tėčiu, jų šeimos darnios.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.