Iš LNK „Grožio mokyklos” pirmoji iškrito „Olialia” mergaitė

Po pirmojo egzamino LNK „Grožio mokyklą” turėjo palikti pirma konkursantė. Dužo 23 metų Oksanos Pikul svajonė baigti „Grožio mokyklą” ir patekti į „Mis Lietuva 2007” finalą.

Oksanai buvo nesėkmingas pirmasis – stiliaus – egzaminas. Stiliaus egzaminui merginos ruošėsi su dailininke ir dizainere, Vilniaus dizaino kolegijos dėstytoja Dalia Jurginiene. Jas egzaminuoti atvyko žinomi dizaineriai Ruslanas Rybakovas ir Julija Žilėnienė. Egzamine dalyvavo ir Lietuvos teatro ir muzikos akademijos lektorė, Lietuvos nacionalinio dramos teatro aktorė Adrija Čepaitė bei šokių grupės „Tina dance” vadovė Kristina Navickaitė.

Egzamino užduotis buvo sukurti 50-ųjų, vintage, indišką ir ispanišką stilių. Komisija nusprendė, kad prasčiausiai sekėsi Oksanai ir bendru sutarimu ją pašalino iš mokyklos.

Visažiste dirbanti 2007 metų „Olialia” mergaitė Oksana Pikul iš pradžių labai išgyveno, pirma iškirtusi iš šou. „Bet dabar, esu labai laiminga, mano šeimoje įvyko nemažai smagių, linksmų pasikeitimų, kurie užgožė šią nesėkmę. Jaučiuosi labai patenkinta gyvenimu”, – sakė „Grožio mokyklą” palikusi Oksana.

Oksaną „Grožio mokykloje” keičia 22 metų salono „Class VIP Roberto Cavalli” vadovė Aistė Zenkevičiūtė. „Esu jau laimėjusi „Mis laikinosios sostinės” „Mis Foto”, maniau, kad su grožio konkursais jau baigta. Bet pasitaikė proga vėl save išbandyti. Jaučiuosi verta tapti „Mis Lietuva”. Aplinkiniai sako, kad esu graži, bet noriu būti įvertinta ir specialistų”, – sakė „Grožio mokyklos” naujokė.

Kitą penktadienį merginų laukia naujas – scenos kalbos – egzaminas, po kurio iš šou kris dar veina mergina. Konkursantės su dėstytoja Adrija Čepaite ruošiasi prisistatyti egzaminuotojams. Scenos kalbos egzamine prie egzaminuotojų prisidės Lietuvos nacionalinio dramos teatro direktorius Adolfas Večerskis ir baleto solistas Nerijus Juška.

Kad išsilaikytų „Grožio mokykloje” ir patektų į „Mis Lietuva 2007” finalą, merginos turės puikiai pasirodyti penkiuose egzaminuose: stiliaus, scenos kalbos, pozavimo, choreografijos ir talento.

Keturiolika merginų baigs LNK „Grožio mokyklą” ir susirungs dėl gražiausios šalies merginos vardo „Mis Lietuva 2007” konkurse gegužės 12-ąją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.