LNK „Žvaigždžių duetų” žiūrovus sužavėjo

Sensacija – Rusų dramos teatro vadovė Tatjana Rinkevičienė, įpusėjus „Žvaigždžių duetams”, ryžosi dainuoti lietuviškai. Tatjanos ir Povilo Meškėlos pora atliko lietuvišką legendinio Laimos Vaikulės šlagerio „Vernisažas” versiją.

Nors komisija, kurią sudarė dirigentas Donatas Katkus, aktorė Adrija Čepaitė, Kultūros ministras Jonas Jučas ir dainininkas Stasys Povilaitis, šį duetą įvertino prasčiausiai, žiūrovai jam skyrė pirmą vietą. Už Tatjanos ir Povilo dainą žiūrovai davė 1376 balus. Susumavus komisijos ir žiūrovų vertinimus, pora pakilo net keturiais punktais ir atsidūrė šeštoje vietoje.

Pirmieji turnyrinėje lentelėje – vos per plauką iš šou neiškritę „Mis Lietuva” Sandra Chlevickaitė ir Gytis Paškevičius. Sandra ir Gytis būtų palikę „Žvaigždžių duetus”, jei ne „Akropolio” valdytojas Česlovas, paaukojęs dainas dėl darbo ir savo noru išėjęs iš šou. Šįkart Sandra ir Gytis kartu su triatlono čempiono Vidmanto Urbono ir Kristinos Kazlauskaitės pora po komisijos vertinimų dalijosi pirmąja antrąja vietomis, tačiau žiūrovai už romantišką dainą „Dukrai” juos kilstelėjo į pirmąją.

„Žvaigždžių duetų” naujokai aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis ir Asta Pilypaitė liko devinti, tačiau dar turi galimybių labiau patikti žiūrovams – kitoje laidoje jie dainuos garsiąsias „Kregždutes” iš miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais”.

Paskutinėje „Žvaigždžių duetų” turnyrinės lentelės vietoje liko Kauno Rotušės ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius ir dainininkė Gintarė. Tačiau šįkart jie projekto nepalieka, nes kita pora iš „Žvaigždžių duetų” iškris tik kitą šeštadienį, kai bus susumuoti abiejų laidų rezultatai.

Vieta Duetas

01 Sandra ir Gytis

02 V.Urbonas ir K.Kazlauskaitė
03 Inga ir Č.Gabalis
04 S.Balandis ir Veronika
05 V.Grubliauskas ir Arina
06 T.Rinkevičienė ir P.Meškėla
07 M. Subelis ir Donalda
08 R. Ražanauskienė ir Deivis
09 V.Rumšas ir A. Pilypaitė
10 K.Ignatavičius ir Gintarė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.