Serialo „Dingę” žvaigždė atsiras Lietuvos televizijoje

Per LTV ką tik baigto rodyti serialo „Dingę” žvaigždė Ianas Somerhalderis greitai „atsiras” Lietuvos televizijoje. Aktorius davė išskirtinį interviu Lietuvos televizijos laidos „Kultūra” vedėjui Žilvinui Pekarskui. Visą pokalbį su neseniai festivalyje „Kino pavasaris” viešėjusiu aktoriumi bus galima pamatyti per Velykas, balandžio 8 dieną 19 val. per LTV2.

„Jokios arogancijos ar pasipūtimo, labai malonus, mandagus žmogus”, – apie jaunąjį Holivudo talentą atsiliepia Žilvinas Pekarskas. Atsakydamas į jo klausimus, 28 metų aktorius filosofavo, tačiau neslėpė ir pikantiškų smulkmenų. Pavyzdžiui, nevengė klausimo apie savo santykius su aktore Maggie Grace, vaidinusia jo seserį populiariajame seriale „Dingę”. Ianas Somerhalderis papasakojo esąs mišraus kraujo (aktoriaus mama – indėnė).

Merginų dėmesio lepinamas ir šiuo metu drabužių kompanijos „Hugo Boss” reklaminiu veidu dirbantis jaunuolis atvirai kalbėjo apie savo karjeros pradžią ir įspūdžius, patirtus Lietuvoje. Kad ši kelionė į Lietuvą jam buvo svarbi, rodo ir aktoriaus draugija – kartu atvyko ir aktoriaus tėvas Robertas Somerhalderis.
Ianas Somerhalderis taip pat yra vaidinęs trileryje „Pulsas”, seriale „Marco Polo”, serialuose „CSI: Majamis”, „Įstatymas ir tvarka” ir kituose.

Visas interviu su aktoriumi – „Atsiradęs Lietuvoje” – 19 valandą per Velykas per LTV2. Sutrumpintas pokalbis – jau šio šeštadienio „Kultūroje” (kovo 31 d. 13 val.) per LTV.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.