Pirmieji „Raudonojo kilimo apdovanojimai” pateikė siurprizų

Vakar, kovo 29d., Vilniaus Rotušėje skaitmeninės palydovinės televizijos VIASAT bei pasaulinio pramogų verslo žinių ir gandų kanalo „E! Entertainment” pirmą kartą organizuotuose „Raudonojo kilimo apdovanojimuose” Lietuvos žvaigždės suspindėjo siurprizais ir ekstravagantišku elgesiu.

Ketvirtadienio vakarą į renginį Vilniaus Rotušėje „MTV Networks Baltic” kūrybos vadovas Tomas Ramanauskas atvyko su ekskavatoriumi, taip gerokai nustebindamas susirinkusią publiką, atvykusius su limuzinais, taksi ar kitom transporto priemonėmis. Tai nebuvo vienintele to vakaro MTV paruošta staigmena – į apdovanojimus „MTV Lietuva” vedėjai, broliai dvyniai Artūras ir Robertas, atėjo su merginomis, kurios taip pat dvynės. Skandalingąjį Minedą į apdovanojimus lydėjo paslaptinga mergina. Užkulisiuose buvo kalbama, kad tai vieno iš Vilniaus klubų striptizo šokėja.

Renginyje, kuriame buvo įteikta 11 apdovanojimų, aistros virė ne tik ant scenos – grupės „69 danguje” merginos Goda Sabutytė ir Nijolė Pareigytė tik atvykusios į renginį mėgavosi viena kitos kompanija ir dviprasmiškais žvilgsniais bei meiliais bučiniais toliau kurstė kalbas apie jų santykius. Paklaustos apie judviejų santykius merginos atsakė tik valiūkiška šypsena.

„Manau, kad pirmas blynas neprisvilo – renginys buvo linksmas ir intriguojantis. Dalyvių pastangos bei paruošti siurprizai įrodo, kad į apdovanojimus buvo žiūrima rimtai bei iš jų daug tikėtasi. Tikiu, kad pateisinome ir žvaigždžių, ir balsavusiųjų lūkesčius, o renginys taps tradicija ir kitais metais vėl susitiksime ant raudonojo kilimo”, – sakė VIASAT Lietuvoje vadovas Artūras Surgutanovas.

Renginio metu nominacijas bei nugalėtojus vaizdu pristatė „Gyčio Ivanausko šokio teatras”. Išskirtiniu „Raudonojo kilimo apdovanojimų” bruožu tapo „auksinės” fotografijos, studijos „FOTOS” ir fotomenininkės Linos Taukačikienės sumanymas. Į renginį atvykusių žvaigždžių fotomenininkė laukė „aukso” studijoje – tarp auksinių sodo nykštukų, gandrų, aukso draperijų ir gėlių svečiams leista pasijusti kaip namuose. Fotomenininkė Lina Taukačikienė planuoja, kad šios nuotraukos virs „Auksinių fotografijų” parodoje.

Kovo mėnesį daugiau kaip 30 000 žmonių balsavo internetu bei trumposiomis žinutėmis rinkdami metų geriausius. Ryškiausia metų žvaigžde tapo Rūta Ščiogolevaitė. Šioje nominacijoje visi balsuojantys galėjo patys siūlyti kandidatus. „Metų sensacijos” kategorijoje laimėjo grupė „LT United”, o „Metų naujiena” išrinkta „MTV Lietuva”. „Metų atradimu” tapo realybės šou „Kelias į žvaigždes”, „Metų stilingiausiu” – Rūta Mikelkevičiūtė, „Metų seksualiausiu” – grupė „69 danguje”, „Metų figūra” – Violeta Riaubiškytė, „Metų realybės šou dalyviu” – Radžis („Kelias į žvaigždes 2”), „Metų geidžiamiausiu” – Mantas Jankavičius. Kategorijoje „Metų įvaizdis” nugalėtoju tapo Mama Rock’N’Roll, o „Metų pora” išrinkti Vytautas Šapranauskas ir Šarūnas Sakalauskas.

„Labai norėčiau padėkoti visiems dalyvavusiems šiame renginyje, nominantams, vakaro vedėjams, Gyčio Ivanausko šokio teatro artistams. Gaila tik, kad dėl įtempto koncertų ar darbo grafiko ne visi laureatai galėjo atvykti į apdovanojimų ceremoniją, tačiau pažadame, kad apdovanojimų statulėles jiems visgi bus perduotos”, – teigė A. Surgutanovas.

Raudonojo kilimo apdovanojimuose nebuvo skirstoma, ar žvaigždė yra sportininkas, dainininkas, politikas ar bet kurio Lietuvos TV kanalo veidas. Kadangi žurnalistai – geriausi pramogų pasaulio naujienų žinovai, jiems ir buvo patikėta ne tik siūlyti pretendentus, bet ir paskelbti nugalėtojus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

2 atsiliepimai į "Pirmieji „Raudonojo kilimo apdovanojimai” pateikė siurprizų"

  1. sandra

    visur turėjo laimėti grodas

  2. ;)

    8) 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.