Prekybos drabužiais tinklas „Effigy” sparčiai plečiasi

Vasario pabaigoje startavęs tarptautinis mažmeninės prekybos drabužiais ir aksesuarais jaunimui tinklas „Effigy” šiandien atidaro antrąją parduotuvę Vilniuje, Vilniaus g. 21/8. Tai jau šeštoji „Effigy” parduotuvė Lietuvoje ir Ukrainoje.
Pasak Kristinos Martinkevičienės, UAB „Effigy” generalinės direktorės, iki šių metų pabaigos planuojama atidaryti dar 12 parduotuvių – 7 Lietuvoje ir 5 Ukrainoje. „Anksčiau atidarytos parduotuvės ir pasirinkta rinkodaros strategija pateisino visus lūkesčius, plėtra bus vykdoma pagal numatytą planą. Į parduotuves investuojama bendra suma siekia apie 3000 litų kvadratiniam metrui. Iš viso per artimiausius tris metus į „Effigy” tinklo plėtrą Lietuvoje ir kitose Rytų Europos rinkose numatoma investuoti apie 50 mln. litų”,– teigia K. Martinkevičienė.

Drabužiai „Effigy” prekybos tinklui gaminami įvairiose pasaulio šalyse, tarp jų ir Lietuvoje. Pirkėjams siūlomas platus gaminių pasirinkimas – nuo apatinio trikotažo iki kelnių, marškinių, sijonų, švarkų. Prekės ženklo „Effigy” bei parduotuvių koncepciją sukūrė žinoma Prancūzijos bendrovė „Market Value”.

Anot Nerijaus Kalinausko, UAB „Effigy” rinkodaros vadovo, prekės ženklo „Effigy” koncepcijos pagrindą sudaro dvi temos: „Kalifornijos svajonė” („California Dreaming”) bei „Aistros objektas” („Object of desire”), kurios atsispindi parduotuvių interjere, drabužių kolekcijose bei rinkodaros komunikacijoje. „Iš kitų prekės ženklų „Effigy” išsiskiria savo aktyvumu – siūlome ne tik drabužius, bet ir skleidžiame gyvenimo būdo „Gyveni tik vieną kartą” („Live to the max”) idėjas”, – teigia N. Kalinauskas.

Pirmoji „Effigy” parduotuvė buvo atidaryta Panevėžyje vasario 20 d., kovo mėnesį duris atvėrė parduotuvės Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Ukrainos didmiestyje Dnepropetrovske.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.