Į „Kino pavasarį“ jau parduota beveik 14000 bilietų

Į jau poryt prasidedantį didžiausią Pabaltijo šalyse kino festivalį „Kino pavasaris” jau parduota beveik 14 tūkst. bilietų.

„Palyginti su pernai, šiemet bilietai parduodami stulbinamu greičiu”, – džiaugėsi tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris” direktorė Vida Ramaškienė. Anot jos, tokių gerų pardavimų priežastis – ne tik puikiai žinomas festivalio vardas, bet ir daugybė šiemetinio renginio naujovių.

Be 62 įvairius apdovanojimus pelniusių filmų, kino mylėtojams bus pasiūlyta nemažai renginių – vakarėlių, kino peržiūrų, diskusijų. Be to, į festivalį atvyks gausybė garsių svečių, daugumai žiūrovų pažįstamų tik iš ekrano.

Pernai festivalis sumušė visų laikų rekordus – kino sales užplūdo beveik 44 tūkst. žiūrovų.

„Tačiau rekordai ir yra tam, kad juos laužytume – šiemet tikimės sulaukti 50 tūkst. žiūrovų”, – optimizmo neprarado festivalio direktorė Vida Ramaškienė.
Bilietų į festivalį galima įsigyti kino teatrų „Coca – Cola Plaza” ir „Skalvija” ir kasose. Perkant abonementą į 10 „Kino pavasario” filmų, vienas bilietas kainuoja 8 litus. Savaitgaliais ir švenčių dienomis bilietai į rytinius seansus iki 13 val. kainuoja 10 litų, į vakarinius – 12 litų. Paprastomis dienomis bilietai į filmus iki 18 val. kainuoja 10 litų, po 18 valandos – 12 litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.