R.Žiaušio viltis sužlugdė trauma

Vokietijoje vyko profesionalaus bokso turnyras, į kurį tarp pajėgiausių Rusijos, Italijos, JAV, Rumunijos, Kolumbijos, Baltarusijos, Vokietijos, Lenkijos ir Latvijos kovotojų buvo pakviestas ir 22 metų klaipėdietis Remigijus Žiaušys.

Tiesa, šįkart mūsų atstovui kova baigėsi nesėkmingai – dėl patirtos traumos gydytojai uždraudė tęsti kovą.

Prakirto antakį

Nors pirmąjį raundą R.Žiaušys su nuolat kovas nokautais laiminčiu rusu Aleksandru Frenkeliu kovėsi kaip lygus su lygiu, tačiau antrąjį raundą praleido galingą smūgį į galvą, po kurio pasipylė kraujas. Medikai, apžiūrėję klaipėdiečio prakirstą antakį, nepaisydami jo noro garbingai baigti kovą, uždraudė kilti į ringą.

Pasak Klaipėdos kikbokso trenerio Dmitrijaus Baranovskio, R.Žiaušys dėl mokslų (studijuoja Lietuvos jūreivystės kolegijoje – aut. past.) pastaruoju metu ne kasdien spėja į treniruotes.

„Be to, jam Klaipėdoje nėra lygių treniruočių partnerių, tad sunku tobulėti. Jį nuolat kviečiasi už pinigus, kaip ir Sergejų Razvadovskį, treniruotis Vokietijoje su pasaulio ir Europos čempionais, tačiau jis studijuoja paskutiniame kurse, todėl nenori apleisti mokslų”, – sakė D.Baranovskis.

R.Žiaušys „Klaipėdai” užsiminė, kad šįkart turnyras buvo ypač aukšto lygio. „Kovėsi ir Europos čempionai, ir į pasaulio geriausiųjų dešimtukus nuolat patenkantys kovotojai. Tarp jų – rusas Aleksandras Povetkinas, vokiečiai Timas Hofmanas ir Sebastijanas Silvesteris”, – sakė klaipėdietis.

„Iš viso turnyre buvo 11 kovų. R.Žiaušio kova – aštunta. Tai rodo, kad mūsų atstovą ypač vertina”, – džiaugėsi Klaipėdos ugdytojas.

„Baltic fighters” turnyras

D.Baranovskis sakė, kad klaipėdiečiai dabar aktyviai ruošiasi ketvirtajam „Baltic fighters” kovų turnyrui, kuris vyks kovo 22 dieną 19 val. „Pramogų banke”.

„Iš viso planuojame šešias kovas. Į Klaipėdą atvyks Rusijos, Baltarusijos „muaithay” čempionų, taip pat ringe planuoja kautis Anglijos bokso vicečempionas Artiomas Ivanovas. Jau tikrai žinoma, kad ringe susitiks ir dailiosios lyties atstovės. Klaipėdietė Lana Anochina kausis prieš rygietę Riną Pelich”, – džiaugėsi pašnekovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.