„Unicaja” žengė žingsnį kito etapo link

Malagos „Unicaja” krepšininkai iškovojo trečiąją pergalę ketvirtose Eurolygos Top-16 rungtynėse, svečiuose po sudėtingos kovos rezultatu 79:76 įveikdami antrąjį pralaimėjimą patyrusią Trevizo „Benetton” komandą.

Ilgą laiką aikštelėje vyko apylygė kova ir po dviejų kėlinukų rezultatas buvo lygus 37:37, tačiau po didžiosios pertraukos „Unicaja” krepšininkai spurtavo ir netrukus susikrovė 10 taškų skirtumą (59:49). Vis dėlto išlaikyti jo iki ketvirčio pabaigos nepavyko ir po trjų kėlinukų svečiai iš Ispanijos buvo priekyje 60:53.

Vis dėlto italai nenuleido rankų. Ketvirtajame kėlinuke tritaškš pataikė Marco Mordente, po to jo komandos draugas Prestonas Shumpertas ir skirtumas tarp ekipų sumažėjo iki 3 taškų (59:62). Dar po kelių atakų rezultatas tapo lygus (65:65), o tritaškį pataikė Jiri Welschas, tačiau Marcusas Goree ir Bryantas Smithas atsakė tuo pačiu, o „Benetton” susigrąžino pranašumą (71:62). Lemiamu dvikovos momentu Danielis Santiago pataikė tik vieną baudos metimą, o Matteo Soragna prametė dvitaškį. Tuo tarpu Carlosas Cabezas tiksliai atakavo krepšį iš toli ir pranašumas vėl priklausė ispanams (72:71). Likus žaisti mažiau nei 2 minutes rezultatas ir vėl buvo lygus (76:76), o per likusį laiką „Unicaja” pataikė tris baudos metimus iš šešių, o „Banetton” klubas prametė 4 baudos metimus ir 2 tritaškius.

„Benetton”: M.Goree 20, P.Shumpertas 17, A.Gigli 9, N.Zisis (5 rez.perd.) ir T.Lyday – po 7.

„Unicaja”: D.Santiago 23 (8 atk.kam., 5 blk.), J.Welschas 21, C.Cabezas 11, I. De miguelis 8, C.Jimenezas 7.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.