Kovo 11 – premjera „Iššūkis žvaigždėms”

Lietuvos televizijos programoje Kovo 11-ąją – staigmena žiūrovams. Šventinis vakaras baigsis iššūkiu – iš karto po „Panoramos”, 21 valandą kviečiame į premjerą „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas”.

Žiūrovams prisistatys visos 15 „Iššūkio žvaigždėms” porų: 20 garsių asmenybių ir 10 pramogų pasaulio naujokų. „Žvaigždėms” atstovauja „Šokių dešimtuko” nugalėtojas dainininkas Mantas ir verslininkė Rita Dapkutė, Egidijus Sipavičius ir LTV „Labo ryto” vedėja Lavija Šurnaitė, Vladas Kovaliovas ir renginių organizatorė, buvusi LTV diktorė Sigita Stankevičiūtė-Vozbutienė, Janina Miščiukaitė ir choreografas Jurijus Smoriginas, Rosita Čivilytė ir prodiuseris Audrius Giržadas, Aistė Pilvelytė ir prodiuseris Jonas Vilimas, Rasa Kaušiūtė ir šoumenas Vitalijus Cololo, Alanas Chošnau ir rašytoja Laura Sintija Černiauskaitė, Vilius Tarasovas ir fotomenininkė Redita Dominaitytė, Eva ir Mažojo teatro aktorius Jokūbas Bareikis.

„Žvaigždėms” iššūkį meta studentai Jurgis Bruzga ir Lidija Rasutis, vertėjas Nikodemas ir studentė Viktorija, inžinierius Aleksandras Petrulis ir verslo organizatorė Aurelija Čižauskaitė, studentas Tomas Pavilionis ir teisininkė Ieva Kūrytė-Vėtė, kazino krupjė Eimantas Strolė ir šokėja Evelina Kauklienė.

Jau kelias savaites poros intensyviai repetuoja su vokalo dėstytojomis Raimonda Talat Kelpšaite ir Gintare Skeryte. Trečioji vokalo mokytoja, o kartu ir „žvaigždžių komandos” narė – Janina Miščiukaitė.

Ir „žvaigždės”, ir „ne žvaigždės” žiūrovų teismui parengė po kelias visų laikų šlagerių, kuriuos puikiai žino ir 15-metis, ir 60-metis, interpretacijas. Projekto dalyviai pasirodys tiesioginiame eteryje. „Jokių suflerių, karaokių, ir tik gyvai! Padedant garsiausiems Vilniaus džiazmenams – LRT orkestro nariams”, – „Iššūkio žvaigždėms” ypatumus vardija LTV vyriausioji prodiuserė Indrė Ciesiūnienė.

Gyvai dainuojant, nevalia bus pamiršti ir apie judesį. Šiuo metu judesio paslapčių projekto dalyvius moko ir su „Lietuvos šokių dešimtuku” dirbęs Kęstutis Andrijevskis.

Kaip dera visuma – atlikėjas, daina, balsas ir judesys – žiūrovams nuspręsti padės režisierius Vytenis Pauliukaitis, „Ąžuoliuko” choro vadovas Vytautas Miškinis ir Rūta Ščiogolevaitė. Ryšį tarp žiūrovų, atlikėjų ir komisijos palaikys Rolandas Vilkončius, Gabrielė Bartkutė ir Greta Šapkaitė. LTV koridoriuose kalbama, kad, apsilankę repeticijose, vokalinę staigmeną žiūrovams rengia ir vedėjai…

„Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas” premjera – Kovo 11, tęsinys – kiekvieną šeštadienį devintą vakare – geriausiu Lietuvos televizijos laiku.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.