Graži linija – akių makiažo pagrindas

Kai ruošiesi svarbiam pasimatymui ir nori atrodyti nepriekaištingai, akių linijos brėžimas atrodo lyg procesas prilygstantis neurochirurgijai. Linija tai per stora, tai per plona, kreiva ar tiesiog jai kažkas ne taip…Tačiau tai nėra taip sudėtinga kaip kartais atrodo. Keletas patarimų, kaip tai padaryti paprasčiau.
• Ryškiai, plačiai apibarstyk pudra odą po akimis ir apatiniu akies voku, taip pieštukas geriau išsilaikys ir nereiks po pusvalandžio bandyti liniją atnaujinti. Jei ruošiesi riesti blakstienas, padaryk tai prieš pradėdama brėžti liniją, kitaip gali ją išvaikyti.
• Padėk alkūnę ant tvirto pagrindo, kad sumažintum rankos drebėjimą. Pradėk brėžti nuo voko vidurio ir temk liniją iki vidinio akies kampučio, brėžk tiek arti blakstienų, kiek tik įmanoma. Tada grįžk į voko vidurį ir pakartok viską iš naujo, tik į priešingą pusę.
• Pasirink tinkamą priemonę. Idealiai tiesiai, griežtai linijai naudok skystesnį, minkštą brėžtuką. Subtilesnei, švelnesnei linijai tinkamiausi paprasčiausi kosmetiniai pieštukai.
• Kad žvilgsnis atrodytų paslaptingesnis, užtepk šiek tiek šešėlių (tokio paties kaip pieštuko atspalvio) virš linijos ir lengvai juos išsklaidyk. Tai taip pat padės linijai likti vietoje.
• Jei linija susigadino, netaisyk jos brėždama ant viršaus. Vietoj to nuvalyk ją plonu smailiu kosmetinio teptuko galiuku ir nubrėžk ją iš naujo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.