Raganą „Žvaigždžių duetuose” keičia „Akropolio” valdytojas

Iš „Žvaigždžių duetų” pirmąjį pasitraukusį vyriausiosios Lietuvos raganos Vilijos Lobačiuvienės ir „Patrulių” duetą šou keičia Vilniaus „Akropolio” valdytojas Česlovas Urbonavičius ir dainininkė Giulija.

Prekybos ir pramogų sostinės „Akropolis” valdytojas garsėja savo linksmu būdu ir puikiu humoro jausmu. Galbūt dėl to jis ir sutiko dalyvauti „Žvaigždžių duetuose”, pamanęs, kad tai tik pokštas, o ne įsipareigojimas trims mėnesiams.

„Kai manęs organizatoriai paprašė padainuoti kokią nors dainą, juokais užtraukiau tokią gražią Smetonos laikų lietuvišką „Augeniją”. Pabajeravau. Patys matot, kuo tai baigėsi”, – prieš išeidamas debiutuoti į sceną sakė Česlovas Urbonavičius. Paskutinį kartą Česlovas viešai buvo dainavęs ketvirtoje klasėje, mokyklos chore.

„Sutikau čia ateiti, nes man labai įdomus žvaigždžių gyvenimas. Kaip gyvena sportininkai, žinau, nes esu nusipelnęs futbolo treneris, kaip gyvena verslininkai, taip pat žinau. O kaip gyvena dainininkai, neturiu menko supratimo”, – juokėsi „Akropolio” valdytojas.

Česlovas labai džiaugėsi, kad jam į porą teko stipraus vokalo savininkė Giulija. „Buvau girdėjęs daug Giulijos dainų, maniau, kad man bus sunku prie jos prisitaikyti. Bet man pasisekė, kad mes supratome vienas kitą iš pusės lupų”, – sakė Česlovas.

„Nors susipažinome prieš porą dienų, man atrodo, kad Česlovą pažįstu šimtą metų, – po pirmųjų susitikimų su „Akropolio” vadovu sakė Giulija. – Man labiausiai patiko, kad Česlovas suprato, jog būti dainininku yra sunkus fizinis ir emocinis darbas. Manau, kad koncertas po koncerto mes skambėsime tik geriau ir geriau. Dings jaudulys, atsiras pasitikėjimas”.

Lyriškų ir jausmingų dainininkė Giulija yra festivalio „Pop Art” grand prix laimėtoja, tarptautiniame festivalyje „Palanga 2003” pripažinta šlagerių karaliene, yra išleidusi aštuonis albumus, tarp jų – vieną auksinį, turi privačią muzikos studiją.

„Žvaigždžių duetų” koncertas su Česlovu Urbonavičiumi ir Giulija – jau šį šeštadienį 19.05 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.