Pradėtas filmuoti „Nekviestos meilės” tęsinys

Populiariausias serialas Lietuvoje „Nekviesta meilė” praėjusios savaitės ketvirtadienį pasiekė rekordinį žiūrimumą – serialo reitingas buvo 19 procentų, seriją žiūrėjo beveik milijonas žiūrovų.

Neregėto populiarumo sulaukusio serialo kūrėjai nusprendė serialą pratęsti dar 57 serijomis. Pirmosios pusė šimto dalių LNK eteryje baigiasi kovo viduryje ir iš karto be pertraukos bus pradėtos rodyti naujos „Nekviestos meilės” serijos su Inga Jankauskaite ir Sauliumi Balandžiu.

„Serialo tęsinys prasidės įtempta detektyvine kriminaline istorija, kuri su pasiutusiu greičiu rutuliosis dešimtyje naujų serijų, bus nelaimingų atsitikimų, teigiami herojai virs neigiamais, rodysime, kaip keičiasi žmonės, kai šalia atsiranda dideli pinigai”, – sako serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys. Pasak „Nekviestos meilės” kūrėjų, serialas gerokai išgražės. Herojai pradės gyventi kur kas geriau, žiūrovai matys prašmatnius interjerus, brangius restoranus ir prabangius automobilius.

Serialo tęsinyje žiūrovai išvys naują personažą Igną (aktorius Kęstutis Povilaitis), buvusį kalinį, kuris, išėjęs iš kalėjimo, bandys įsikabinti į gyvenimą ir atkurti santykius su buvusiais artimaisiais. Vienoje serijoje jau pasirodęs žurnalistas Simonas (aktorius Marius Mačiulis), taps labai svarbus veikėjas ir gerokai supainios vieną gražią serialo meilės istoriją. Andrius Žvinys į darbą priims naują padėjėją Rositą (aktorė Dalia Marozovaitė), kuri sujauks ir taip neramų jo gyvenimą. Seriale pasirodys efektinga gražuolė Dovilė (aktorė Jūratė Vilūnaitė), kurios žvilgsnio neatlaikys ir įsimylės vienas pagrindinių herojų.

Prie serialo scenarijaus autorių – Alvydo Šlepiko, Daivos Vaitkevičiūtės ir Rolando Skaisgirio – su naujomis idėjomis prisidėjo naujas scenaristas Rimvydas Strielkūnas.

„Nekviesta meilė” – darbo dienomis per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.