„Samsung Ultra” kolekcijos ir WiMAX galimybės atskleidžia naujus dizaino ir technologijų standartus

Mobiliųjų telefonų ir telekomunikacijų sistemų tiekėja „Samsung Electronics” 3GSM kongrese pristato naujausias pažangiųjų mobiliųjų telefonų „Ultra” kolekcijas bei pirmąją Europoje mobiliojo WiMAX ryšio demonstraciją.

Pirmojoje šių metų pusėje planuojamos pristatyti „Ultra Edition II” „Samsung” tęsia 2006 m. liepą pristatytos pirmtakės „Ultra Edition” seriją ir įkūnija visa, kas geriausia sparčiai tobulėjančiose technologijose ir mobiliųjų prietaisų dizaine. Tai ploniausi, galingiausi ir stilingi įvairių formų telefonai, kuriuose dera labiausiai vartotojų pageidaujamos daugialypės terpės funkcijos.

„Ultra Edition II” grupę sudaro du stilingi ir funkcionalūs sustumiami telefonai „Ultra Edition 10.9” (U600) ir „Ultra Edition 12.1” (U700), atverčiamas perlamutrinių atspalvių telefonas „Ultra Edition 9.6” (U300) ir mažo šokolado formos telefonas „Ultra Edition 5.9” (U100). Bet kuris iš šių modelių atlieka pažangias funkcijas, tokias kaip 3 megapikselių foto ir video kamera, spartusis interneto ryšys, gausybė daugialypės terpės ir garso galimybių. Visi jie turi naujoviškus dizaino elementus, pavyzdžiui, patogius išorinius naršymo klavišus, patrauklius brangakmenių nusagstytus korpusus.

„Ultra Special” kolekcijos telefonai išsiskiria dizainu ir daugialypės terpės funkcijų įvairove. F700 modelis turi minkštą klaviatūrą, 5 megapikselių kamerą ir 7,2 Mbps HSDPA (didelės spartos prieiga), todėl jį valdyti ypač lengva. F520 modelis – tai naujoviško dizaino dvigubas sustumiamas telefonas, su kuriuo itin paprasta naršyti internete. F510 modelis palaiko DVB-H standartą bei atskleidžia naują „Samsung” dizaino idėją – „dviveidį telefoną” (angl. Dual Face). Vienoje pusėje jis turi visus telefono daugialypės terpės funkcijų elementus, tokius kaip 2 megapikselių fotokamera, o kitoje – didelį skystųjų kristalų ekraną.

Siekdama išlaikyti mobiliųjų technologijų lyderės pozicijas, „Samsung” investavo į pažangiausius šios rinkos standartus ir kartu su partneriais Europai pristatys ir mobilųjį WiMAX. Mobiliosios WiMAX technologijos naudojimo galimybes 3GSM kongrese „Samsung” pristatė kartu su „Sprint-Nextel”. Kompanijos dar praėjusį rugpjūtį sutarė kartu diegti JAV 4G bevielį ryšį mobiliojo WiMAX (IEEE 802.16e TDD OFDMA) technologijos standartu.

4G pardavėjai „Samsung” ir „Sprint-Nextel” demonstruodami mobilųjį WiMAX pristatė „Push-To-All” technologiją ir panaudojo naujuosius „Samsung” mobiliojo WiMAX įrenginius SPH-P9000 ir SPH-M8100, todėl parodos lankytojai šią technologiją gali išbandyti patys. P9000 modelis tapo tikru mobiliojo WiMAX daugiafunkcinio įrenginio pavyzdžiu, leidžiančiu naudotis bevieliu plačiajuosčiu ryšiu ir balso perdavimu, M8100 – pirmuoju rinkoje siūlomu mobiliojo WiMAX PDA įrenginiu. Naujosios mobiliojo WiMAX technologijos galimybės pristatytos naudojant ir USB raktą – mobiliojo WiMAX ir HSDPA paslaugomis bus galima naudotis prijungus USB raktą prie nešiojamojo kompiuterio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.