M.Popovičius turėtų rungtyniauti „Visų žvaigždžių” rungtynėse

Šiandien Vilniuje įvyko LKL rengiama spaudos konferencija skirtas šios lygos „Visų žvaigždžių” dienai, kuri vyks vasario 24 dieną Siemens arenoje.

„Lietuvių” komandos treneriai Rimantas Grigas ir Aloyzas Rudys atsarginiais žaidėjais pasirinko Tomą Gaidamavičių („Panevėžys”), Valdą Dabkų („Atletas”), Aivarą Kiaušą („Sakalai”), Tadą Klimavičių („Šiauliai”) ir Michailą Anisimovą („Neptūnas”). Priminsime, kad startiniame šios komandos penketuke rungtynes pradės žalgiriečiai Mantas Kalnietis, Jonas Mačiulis, Paulius Jankūnas bei „Lietuvos ryto” žaidėjai Tomas Delininkaitis ir Eurelijus Žukauskas.

„Time Team” komandos treneriai Zmago Sagadinas ir Robertas Kuncaitis atsarginiais žaidėjais pasirinko Dejuaną Collinsą ir Marcelo Machado (abu „Žalgiris”), Kareemą Rushą ir Matthew Nielseną (abu „Lietuvos rytas”) ir Robertą Dorsey („Neptūnas”). Startiniame penketuke rungtynes pradės žalgiriečiai Marko Popovičius, Tanoka Beardas, Hanno Mottola ir „Lietuvos ryto” legionieriai Robertas Štelmaheris ir J.P.Batista.

Pasak LKL generalinio direktoriaus Lino Gilio, „Žalgiris” užtikrino, kad Marko Popovičius iš Kroatijos grįš pasveikęs ir renginyje dalyvaus. Sveikas turėtų būti ir Janis Blūmas, kuris dalyvaus snaiperio konkurse.

Į spaudos konferenciją atvykęs Tanoka Beardas prisipažino, kad motyvacijos rungtyniauti tokiose rungtynėse jam netrūksta. „Visada turiu motyvacijos tapti naudingiausiu. Lietuviai žada mus sutriuškinti, todėl visada turiu motyvacijos rungtyniauti. Dainų konkursas? (juokiasi). Net nežinau, ką pasakyti.”

Rungtynes kaip įprasta vyks keturis kėlinukus po 8 minutes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.