Europos rinkai – ploniausi „Samsung” sumanieji telefonai

Mobiliųjų telefonų ir telekomunikacijų sistemų tiekėja „Samsung Electronics” šiandien prasidėjusiame pasauliniame „3GSM” kongrese pristato pirmuosius naujausios plonų ir galingų sumaniųjų „Samsung” telefonų serijos pavyzdžius SGH-i520 ir SGH-i600, kurie Europoje paplis jau šiais metais. Svarbiausias naujosios serijos akcentas – harmoningas naujausių technologijų ir meno derinys.

Sustumiamas sumanusis mobilusis telefonas „Samsung i520” yra 17,9 mm storio, sveria vos 99 gr. Efektyvų ryšį garantuojančiame i520 yra operacinė sistema „Symbian OS 9.2” („S60 3rd Edition Feature Package 1”), leidžianti prie interneto jungtis ir duomenis parsisiųsti penkiskart greičiau nei konkuruojantys modeliai. Be to, jis palaiko 1,8 Mbps HSDPA technologiją ir turi įmantrią lytėjimui jautrią patrauklaus dizaino, patogią klaviatūrą.

Telefone i520 yra 2 megapikselių kamera bei platus 2,3 colių ekranas, kuriame, panašiai kaip įprastame kompiuteryje, galima matyti visą tinklalapį. Bluetooth® 2.0 EDR suteikia galimybę sparčiai perduoti duomenis telefonu su specializuota „Vodafone” vartotojo sąsaja (TPP VCP), paimta iš „Symbian/S60” operacinės sistemos. Šis itin plonas funkcionalus mobilusis telefonas yra tobulas įrankis tiems, kurie nori plepėti pokalbių svetainėse ir skaityti bei siųsti el. laiškus iš savo mobiliojo telefono.

„Samsung SGH-i600” yra pasaulyje ploniausias sumanusis 3G telefonas su QWERTY klaviatūra – telefonas yra 11,8 mm storio, o sveria vos 105 gr. (Tai pirmasis gaminys iš „Ultra Messaging” kolekcijos: stilingų ir galingų prietaisų su išplėstomis klaviatūromis). Jame naudojama funkcionali „Windows Mobile 5.0” OS su plačiomis daugialypės terpės galimybėmis.

„Samsung” „Ultra Messaging” i600 turi HSDPA funkciją spartesniam duomenų perdavimui bei garantuoja puikų ryšį su WiFi ir Bluetooth 2.0 EDR. Tai pirmasis sumanusis telefonas, leidžiantis naudotis prenumeruojamosiomis transliacijomis bei RSS. „Ultra Messaging” i600 sėkmę garantuoja QWERTY klaviatūra su ratuku, puikiai tinkanti raštyti SMS ir el. laiškus.

„Samsung” i600 jau sulaukė sėkmės Europos rinkoje. Šiuo modeliu jau prekiaujama keliose Europos šalyse. i520 ketinama pristatyti antrąjį šių metų ketvirtį. Pristatydama naujausius sumaniuosius telefonus, kompanija įrodo, kad pažangiausi mobilieji telefonai savo funkcijomis dar gali nustebinti Europos vartotojus.

Pristatydama du naujuosius sumaniuosius telefonu „Samsung” demonstruoja kompanijos siekį derinti spartaus teksto rašymo funkcijas ir patogų dizainą. Būtent telefonų su išplėstomis klaviatūromis gamybai kompanija ketina skirti išskirtinį dėmesį 2007 m.

Pasak „Samsung” telekomunikacijų ir tinklų verslo prezidento Geesung Choi, šiandien vartotojai pageidauja vieno įrenginio, kuris būtų jų gyvenimo dalis ir darbe, ir pramogaujant, todėl telefonai turi būti ne tik itin sumanūs, bet ir stilingi. Naujausia plonųjų „Samsung” telefonų serija kaip tokia ir yra.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.