Lažybų kontorose rinkimų favoritai rikiuojami kitaip

Bukmekeriai vadovaujasi ne tik sociologinėmis apklausomis, bet ir asmeniniais pastebėjimais

Savivaldybių tarybų rinkimai patraukė ir bukmekerių dėmesį. Pirmoji lažintis dėl rinkimų rezultatų pasiūliusi bendrovė „Topsport” remiasi ne tik sociologinėmis apklausomis, bet ir asmeniniais pastebėjimais.

Lažybų bendrovė mano, kad daugiausia mandatų per rinkimus laimės Lietuvos socialdemokratų partija. Už jos sėkmę galima lažintis santykiu 1:1,8. Antroje vietoje – Tėvynės sąjunga, kurios galimybės vertinamos santykiu 1:2.

Į trečiąją poziciją šoktelėjo partija „Tvarka ir teisingumas (liberalai demokratai)”, už kurią galima lažintis santykiu 1:4. Toliau eina Darbo partija (1:5), Naujoji sąjunga (socialliberalai) (1:6), Lietuvos valstiečių liaudininkų sąjunga ir Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (1:10).

„Topsport” direktorius Dainius Gulbinas sakė, kad santykiai nustatyti remiantis sociologinėmis apklausomis. Tačiau lažybų bendrovė kur kas aukščiau įvertino liberaldemokratų galimybes.

„Mes jau pusmetį atidžiai stebime situaciją ir matome, kad ši partija populiarėja. Kol kas nustatėme tik pradinius lažybų santykius Kai besilažinantys ims statyti, matysime aiškesnį vaizdą ir galbūt santykius keisime”, – aiškino D.Gulbinas.

Kaip rodo sausį vykusi „Baltijos tyrimų” apklausa, didžiausio palaikymo šiuo metu turėtų sulaukti socialdemokratai, konservatoriai, Darbo partija, socialliberalai ir Liberalų sąjūdis. Po jų eina liberalai demokratai.

Anksčiau lažybų bendrovės buvo pasiūliusios spėti Prezidento, Seimo rinkimų rezultatus. Taip pat buvo galima lažintis, ar atsistatydins Rolandas Paksas, ar Artūras Zuokas per rinkimus į Seimą Kėdainiuose įveiks Viktorą Uspaskichą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Nuomonė su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.