„SPA Vilnius” apyvarta išaugo daugiau nei 50 procentų

Druskininkų sveikatinimo centro „SPA Vilnius” pajamos praėjusiais metais išaugo 53,3% ir sudarė 16,44 mln. litų. 2005 metais apyvarta siekė 10,718 mln. litų.

Sveikatinimo centrą valdančios UAB „Raminora” generalinio direktoriaus Edmundo Nekraševičiaus teigimu, spartų apyvartos augimą lėmė padidėjęs paslaugų asortimentas ir geresnė procedūrų bei paslaugų kokybė. Tai pritraukia klientų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio. Pernai svečiai iš Rusijos, Lenkijos, Vokietijos ir Skandinavijos šalių sudarė 30 proc. visų lankytojų”.

Keturių žvaigždučių „SPA-Vilnius” viešbučio užimtumas 2006 metais siekė 60,8 proc. Užpernai šis rodiklis buvo gerokai mažesnis – 41 proc. Prognozuojama, kad 2007 metais viešbučio užimtumas turėtų kilti iki 65-70 proc.

Druskininkų sveikatinimo centras „SPA Vilnius” įkurtas 2003 metais. Jį sudaro SPA centras, mineralinio vandens baseinas, pirčių kompleksas, treniruoklių salė, restoranas ir SPA baras su sveiku SPA meniu, keturių žvaigždučių viešbutis, 800 vietų konferencijų centras, laisvalaikio centras „Atlantida” su 6 takelių boulingu ir kavine.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.