LNK negali nedainuoti

Tik pasibaigus realybės šou „Kelias į žvaigždes-2” „Mokytojų turnyrui”, LNK toliau tęsia dainuojančios televizijos tradicijas. Šį šeštadienį jos eteryje startuoja septyniolika savaičių truksiantis muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai”.

Projekte dalyvaus dešimt žinomų žmonių ir pripažintų dainininkų duetų. Šiame „Eterio” puslapyje pristatome tik aštuonias poras. Kas sudarys likusias dvi, televizija kol kas neišduoda, teigdama, jog žiūrovai jas pamatys vasario 3-iąją.

Naująjį dainuojančių žvaigždžių projektą ves muzikantas, dainų kūrėjas ir atlikėjas, režisierius, aktorius, konferansjė Vytautas Kernagis, po metų pertraukos sugrįžęs į televiziją.

„LNK projektas – beprotiškai įdomus ir naujas šansas. Smagu sugrįžti į televiziją, juolab kad jau daug, gal net dešimt metų, praėjo nuo paskutinio mano vesto muzikinio projekto „Muzikinis viešbutis”. Simboliška, jog po tiek metų vėl darbuosiuos su Arūnu Valinsku, su kuriuo pradėjau savo televizinę karjerą TV žaidime „Paskutinis šansas”, – sakė maestro.

Projekto vedėjas teigė, jog pats nėra dainavęs duetu. „Nebent tik kartą – „Kaliforniją” su Neda. Jei dalyvaučiau projekte, norėčiau duetu padainuoti su Konstitucinio teismo pirmininku Egidijumi Kūriu. Mes su juo susitinkame Vilniaus „Sostinės” LIONS klubo veikloje. E. Kūrys tarp draugų kartais uždainuoja tokiu fantastišku armstrongišku balsu, kad net džiazmenas Vytautas Grubliauskas-Kongas jam galėtų pavydėti”.

Kadangi naujajame duetų šou bus dainuojama tik gyvai, televizija kreipėsi į Seimo narius V. Grubliauską ir Dalią Teišerskytę, rengiančius įstatymo projektą dėl fonogramų naudojimo koncertuose, ir pakvietė šiame projekte išbandyti savo gyvo balso galimybes. Abu politikai iššūkį priėmė – V. Grubliauskas-Kongas dainuos su Arina, o poetė, populiarių dainų tekstų kūrėja D. Teišerskytė bus vertinimo komisijos narė.

Kiekvienoje „Žvaigždžių duetų” laidoje dirbs keturi vertinimo komisijos nariai. Nuolatinis komisijos pirmininkas – operos solistas Vytautas Juozapaitis. „Žvaigždžių duetų” premjeroje pirmuosius duetų pasirodymus, be V. Juozapaičio, vertins dar trys komisijos nariai – minėtoji D. Teišerskytė, aktorius Kostas Smoriginas ir muzikologas Donatas Katkus.

Komisija komentuos duetų pasirodymus ir skirs balus nuo 1 iki 10. Už duetus tiesiogiai balsuos ir žiūrovai. Jų ir komisijos narių vertinimai bus sumuojami.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.