Du vyrai „Žvaigždžių duetuose” įžymybėms keičia įvaizdį

Veronika Povilionienė rožiniais plaukais. Arina su kailiniais batais, romantiška suknele ir kupeta suveltų plaukų. Tai – vaizdai iš pirmosios „Žvaigždžių duetų” fotosesijos.

Maža to, „Žvaigždžių duetų” fotosesiją kuriančios fotostudijos „Creep” vyrukai žvaigždėms liepia šokinėti iki lubų ar su aukštakulniais atlikinėti gimnastikos pratimus.

Naujame LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai” žvaigždžių stilių kuria drabužių dizaineris Ruslanas Rybakovas ir visažistas Aurimas Juodiškis, jiems talkina dailininkė ir stilistė Aušra Kleizaitė.

„Kitaip” – toks mūsų šio projekto moto, – įsitikinęs visažistas Aurimas Juodiškis, dar žinomas Plaštakės vardu. – Mes norime, kad įžymybės, kurias mes matėme šimtus kartų, pasirodytų su nauju įvaizdžiu, kitaip, nei įprasta”.

„Liaudies dainų atlikėjai, tautosakos legendai Veronikai Povilionienei teko apsirengti tautiniu indišku drabužiu – sariu, apsiauti aukštakulniais, o plaukus visažistas nuspalvino rožine spalva. Tokios Veronikos dar niekas nėra matę”, – sakė R. Rybakovas.

„Žinot, kai Veroniką pamačiau rožiniais plaukais, supratu, kad projektas bus rimtas”, – juokėsi V. Kernagis.

Pasak Ruslano Rybakovo, dar ne vienam „Žvaigždžių duetų” dalyviui teks išbandyti kažką neįprasta. „Vyriausiajai Lietuvos raganai Vilijai Liobačiuvienei teko ne šluota, o romantiškas švarkelis. Vilija prisipažino nekenčianti švarkų, tačiau su juo ji atrodė puikiai. Arina išsigando baltos peršviečiamos romantiškos suknelės, tačiau galutinis rezultatas ją maloniai nustebino”, – pasakojo R. Rybakovas.

„Žvaigždžių duetų” premjera jau čia pat, todėl dviem vyriškiams darbų – per akis. Ruslanas naktimis siuva sukneles projekto dalyviams, o Aurimas po miestą blaškosi ieškodamas perukų ir priklijuojamų blakstienų, kurios, pasirodo, yra deficitas. Tačiau abu jie prisipažįsta, kad naujas darbas juos veža.

„Dar prieš akis – keturi mėnesiai. Jeigu nedainuoju, tai neiškrisiu anksčiau laiko, kaip jūs manote?”, – juokėsi Aurimas Juodiškis.

LNK „Žvaigždžių duetai” – nuo vasario 3 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.