Patekimas į „Dangų 2” realybės šou dalyviui Soliariui kainavo santykius su dainininke Mia

Realybės šou „Dangus” kaip magnetas traukia ne tik tuos, kurie dainuoja duše, mokyklos choruose ar giminės susirinkimuose. Vilnietis Algimantas Minalga, žinomas kaip atlikėjas Soliaris, skųstis gerbėjų ir žiniasklaidos dėmesio stoka negali. Tačiau jis užsispyręs tvirtina: „Aš noriu tik į „Dangų 2″!”
21-erių vilnietis A. Minalga-Soliaris jau pažįstamas lietuviškų radijo stočių klausytojams kaip melodingų dainų atlikėjas, kurį laiką dainavo ir šoko vaikinų grupėje „Tabu”. To vaikinui negana: „Į „Dangų” einu įrodyti, kad esu įvairiapusis kūrėjas. Galiu dainuoti ne tik popmuziką – savo balsu išdarinėju įvairiausius dalykus. Gal šiame šou atrasiu naują stilių?”
Soliaris turi didžiulę dainavimo patirtį. Būdamas vos ketverių jis jau dainavo žymiame berniukų chore „Ąžuoliukas”. Nors buvo chore pats jauniausias ir mažiausias! Vaikinas iki šiol neapleidžia muzikos: mokosi vokalo subtilybių pas Povilą Meškėlą, Vilniaus kolegijoje gilinasi į pramoginio scenos meno specialybę, pats rašo dainas.
Kūrybai Soliarį įkvepia meilė. Audringi „myliu – nebemyliu” žodžiais apibūdinami vaikino santykiai su dainininke Mia, padėjusia grupei SEL įrašyti albumą, aptarinėti ir spaudos puslapiuose. Soliaris tikina, kad prieš šou su Mia tikrai išsiskyrė: „Nėra prasmės būti su žmogumi, kuris nepalaiko tavo svajonės ir nori, kad sėdėtum namie. Susikroviau daiktus ir išėjau.”
Tačiau „Dangaus 2” dalyvis prisipažįsta, kad ilgai vienas jis nebūna: „Negaliu slėpti – turėjau tikrai labai daug merginų. Jei jos visos balsuotų prieš mane savaitės finaluose, nežinia, koks būtų rezultatas…” – mįslingai nusišypso Soliaris. „Danguje 2” jis jau nusižiūrėjo ne vieną simpatišką merginą. „Visko gali būti”, – apie perspektyvą užmegzti romaną tarp realybės šou sienų prasitaria dalyvis.
Kol kas vaikinas visą dėmesį skiria būsimam „Dangaus 2” atidarymo koncertui, kuris vyks jau sausio 27 dieną 20.30 val.
„Kasdien po keturias valandas skiriu repeticijoms, lavinu balsą. Galiu pažadėti, kad mano pasirodymas bus labai didelis siurprizas tiems, kurie klausėsi manęs anksčiau”, – sako A. Minalga-Soliaris.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

2 atsiliepimai į "Patekimas į „Dangų 2” realybės šou dalyviui Soliariui kainavo santykius su dainininke Mia"

  1. fhgf

    bmh

  2. suny

    Labai fainas kam patinka uzeikit i http://www.soliaris.ten.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.