Ant policijos kabliuko – antrą kartą

Vakar teismas leido dviem mėnesiams suimti kvaišalų platinimu įtariamą klaipėdietį, tik pernai grįžusį iš įkalinimo įstaigos už panašų nusikaltimą.

Klaipėdos miesto apylinkės teismas leido dviem mėnesiams suimti prieš porą dienų į policijos areštinę patekusį Debreceno gatvės gyventoją Saulių Dominą (gim. 1972 m.).

Sekmadienį Klaipėdos VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos pareigūnai D. Dominą sulaikė Priestočio gatvėje, kavinėje „Senoji stotis”.

S. Dominas buvo sulaikytas tuoj po sandėrio, kai tarpininkas, paprašytas klientui perduoti 30 gramų kanapių, jam atidavė už narkotikus gautus pinigus – 1 tūkstantį litų. Teisėtvarkininkai šioje operacijoje panaudojo nusikalstamo veiklos imitavimo modelį.

Įtariama, kad vyriškis gali atstovauti nusikalstama veikla besiverčiančiai grupuotei.

Buvęs apsaugos policijos darbuotojas S. Dominas iš įkalinimo įstaigos grįžo pernai gegužę. 2004-ųjų spalį už narkotikų platinimą dideliu kiekiu Klaipėdos apygardos teismas jam skyrė 11 metų bausmę, tačiau Apeliacinis teismas ją sumažino iki 3,5 metų. Už grotų nepriekaištingai elgęsis vyras buvo paleistas lygtinai.

Tąkart S. Dominas policijos agentui pardavė pusę kilogramo metamfetamino už 4 500 litų, šis sandėris užfiksuotas vaizdo ir garso aparatūra. Kratos metu jo namuose buvo rasta kanapių ir miltelių.

Teigiama, jog jis daug nesislėpdamas kvaišalus pardavinėdavo dienos metu miesto centre – M. Mažvydo alėjoje, K. Donelaičio gatvėje, Teatro aikštėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.