Automobilio padangose – tabako gaminiai

Pirmadienį, sausio 15 d., Klaipėdos teritorinės muitinės Pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai Panemunės kelio poste sulaikė Rusijos piliečio vairuojamą automobilį, kurio padangose aptiko per 600 šimtus pakelių cigarečių su rusiškomis banderolėmis.

Rusijos piliečio A. V. vairuojamas automobilis „VW Passat” į Panemunės kelio postą atvyko apie 9 val. Muitinės pareigūnams vyriškis žodžiu deklaravo gabenąs butelį alkoholinių gėrimų ir kilogramą cukraus. Pastebėję A. V. nerimastingą elgesį pareigūnai nutarė automobilį apžiūrėti detaliau. Tankio matuokliu patikrinus „VW Passat” padangas muitinės pareigūnams kilo įtarimas, kad jose gali būti kažkas slepiama, nes padangų tankis buvo ne toks kaip įprastai būna. Išmontavus padangas visose keturiose rasta į polietileno plėvelę nedideliais paketėliais supakuotų tabako gaminių.

Iš viso pareigūnai suskaičiavo 420 pakelių cigarečių „Bayron” ir 200 pakelių cigarečių „Saint George” su rusiškomis banderolėmis.

Automobilis ir tabako gaminiai sulaikyti, už šį pažeidimą Kaliningrado srities gyventojui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.