Antrojo „Dangaus” dalyvei panevėžietei Jogailei liepta nusikratyti 5 kilogramų

„Tango TV” žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus 2” dalyvė panevėžietė Jogailė gavo užduotį – iki „Dangaus” starto, kuris įvyks sausio 27 dieną, nusikratyti 5 kilogramų antsvorio. Šou stilistų kritikos strėlės, iš pradžių merginą šiek tiek užgavusios, davė neįtikėtinų rezultatų – į „Dangaus” repeticijas ir fotosesijas mergina atvyksta pastebimai išgražėjusi, sulieknėjusi ir labai savimi patenkinta.
„Kai išgirdau, kad per savaitę turėsiu numesti tiek svorio, sutrikau, – pasakoja prie viešos kritikos dar nepratusi Jogailė. – Žinau, kad man reikia reguliuoti savo svorį, kad tereikia griežto profesionalo žodžio ir atsikratysiu viršsvorio, tačiau kritika yra kritika – ji žeidžia.”
Bet mergina iš Panevėžio – drąsi ir iššūkių nebijanti. Ją palaiko ir šeima, artimieji, draugai.
„Mama dėl manęs visą namų valgiaraštį pakeitė. Suderinau maistą, valgau daug vaisių ir daržovių, numečiau keletą kilogramų, o svarbiausia, kad dabar jaučiuosi kur kas geriau, esu sveikesnė, energingesnė!” – pirmaisiais pastebimais rezultatais džiaugiasi žavioji „Dangaus” dalyvė.
Jogailės dienos valgiaraštis atrodė taip: pusryčiams multivitaminų sultys ir vaisių salotos su medumi, pietums – garuose troškinta paukštiena, vakarienei – daržovių salotos arba jogurtas. Siaubą keliančio badavimo dangietei neprireikė: „Yra ir žmoniškų priemonių mesti svorį, nepakenkiant sveikatai”.
Jogailė jau paliko gimtąjį Panevėžį ir persikraustė į Vilnių. Mergina surengė draugams atsisveikinimo vakarėlį ir nuo šiol visas jėgas skirs pasiruošti atidarymo koncertui, kuris vyks sausio 27 dieną 20.30 val. verslo pramogų ir sporto centre „Forum Palace”.
„Noriu pasirodyti nepriekaištingai!” – entuziazmu švyti dangietė.
„Dangaus” pristatymo koncertas – sausio 27 dieną 20.30 val. verslo pramogų ir sporto centre „Forum Palace” ir tiesiogiai per „Tango TV”. Bilietus į „Dangaus” atidarymo koncertą jau platina bilietai.lt

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.