Šią savaitę „Ledo žvaigždėse” – seksualiosios „Olialia” mergaitės prieš „profesorių”

Šeštadienį, sausio 13 dieną, antrajame TV3 projekto „Ledo žvaigždės” finale su 46 komisijos – choreografas Gintaras Svistunavičius, Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionė, čiuožimo instruktorė Inesa Lincevičienė, pramogų pasaulio atstovas Vitalijus Cololo, aktorė Gražina Baikštytė ir kino ir televizijos kritikas Skirmantas Valiulis, – skirtais balais triumfavo praėjusį kartą trečioje vietoje likęs aktorius Ramūnas Rudokas ir jo partnerė Ramunė, o pirmoje vietoje buvę žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” įsimylėjėliai Viktorija ir Natas po skaudaus kritimo ant ledo su 44 balais užėmė trečiąją vietą.
Stabiliausiai ir ant ledo, ir turnyrinėje lentelėje – antrąkart antroje vietoje – „Ledo žvaigždėse” išsilaikė žavioji „Mango” pora – dainininkė Viktorija ir „Žuvėdros” šokėjas Andrius. Jie, kaip ir pirmąjį kartą, surinko 45 komisijos balus. Didžiausią šuolį projekte – iš 8–9 vietos į ketvirtąją – padarė praėjusį kartą trenerės įskaudinta komisijos kritikos neišklausiusi ir šou palikusi dainininkė Irma Jurgelevičiūtė-Sėlenienė. Ji su partneriu Aleksandru šį kartą surinko net 42 komisijos balus.
Penktoje projekto vietoje liko Rūta Lukoševičiūtė ir Milano, surinkę 39 balus, šeštoje – Aurimas Dautartas ir Diana su 37 balais, šeštoje su 37 balais – Jordanas Poškaitis ir Gintarė, septintieji – Daina Bilevičiūtė ir Nikolajus su 34 balais, aštuntoje vietoje – Rolandas Janavičius ir Olga, surinkę 32 komisijos balus, devintoje vietoje su 31 balu – Aras Vėberis ir Vaida, o 30 balų surinkusi ir dėl to labai apsiašarojusi gražuolė Goda iš grupės „69 Danguje” liko vienuoliktoje vietoje. Po pasirodymo ji buvo labai nepatenkinta savo partnerio Dovydo nesupratingumu.
Mažiausiai balų – po 23 – antrajame ture surinko ir dėl išlikimo šią savaitę kovoja Vilniaus universiteto docentas Algirdas Budrevičius ir seksualiosios „Olialia” mergaitės. Už tai, kad projekte liktų profesorius, žiūrovai gali balsuoti trumposiomis žinutėmis numeriu 1673, už „Olialia” – trumposiomis žinutėmis numeriu 1674. Už vieną iš dalyvių galima balsuoti ir didžiausiame šalies naujienų portale DELFI.
Po pirmojo „Ledo žvaigždžių” savaitės finalo surinkę mažiausiai komisijos narių balų – 23 – ir TV3 žiūrovų balsų – 39% – projektą paliko Aras Vėberis su šokio partnere Vaida. Antrajame finale jam nepavyko pasirodymu aplenkti R. Janavičiaus.
Šį šeštadienį, sausio 20 dieną, 19.05 val. TV3 žiūrovai pamatys jau trečiuosius „Ledo žvaigždžių” pasirodymus, kurių tema – garsiausi pasaulio miuziklai ir klasika tapę muzikiniai kūriniai iš garsiausių filmų, tokių kaip „Graži moteris”, „Mulen Ružas”, „Čikaga”, „Purvini šokiai”, „Operos fantomas”, „Velnio nuotaka” ir kiti.
Trečiasis „Ledo žvaigždžių” finalas pagal garsiausias pasaulio melodijas – sausio 20 dieną 19.05 val. per TV3 iš „Akropolio ledo”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.