Antradieniais GCW „Grand Pub“– gurmaniškos vakarienės su AXX filmais

Nuo sausio 16 dienos kiekvieną antradienį GCW pube „Grand Pub” bus rodomi sparčiai išpopuliarėjusiam festivaliui AXX sukurti filmai. Programa startuoja su 12 AXX filmų tema „Grožis ir geismas” iš 2005-ųjų festivalio. Tais pačiais metais sukurti šeši antrojo turo filmai bus rodomi lygiai po savaitės – sausio 23 d. nuo 19 val. Paskutinį sausio antradienį, 30 d. 19 val. bus galima pamatyti 10 AXX filmų iš 2006 m. festivalio tema „Gėris”.

Vasario 1 d. (ketvirtadienį) 19 val. „Grand Pub” vyks ypatingas renginys – trijų naujų AXX filmų DVD pristatymas. Programos hitas – pilnametražis Emilio Vėlyvio filmas „Zero”, kurį kino teatruose panoro pažiūrėti per šešis tūkstančius žiūrovų. Kiti du festivalio AXX išleisti DVD – tai 10 naujausių trumpametražių filmų „Gėrio” tema ir AXX „Grožis ir geismas” pirmo etapo filmai, įgarsinti rusų kalba.

„Nuo šiol pavakarieniauti į „Grand Pub” užsukusiems lankytojams galime pasiūlyti ne tik aukščiausios kokybės patieklaus, bet ir galimybę atnaujinti ar užmegzti pažintį su nemažai dėmesio sulaukusiais AXX filmais. Simboliška, kad kol pubo ekranuose suksis tautiečių sukurti darbai, mūsų svečiai galės mėgautis tarptautine „Grand Pub” virtuve”, – sakė GCW projekto koordinatorė Jūratė Bitinaitė.

Pasak jos, pubo valgiaraštyje gausu įvairių pasaulio virtuvių „vizitinėmis kortelėmis” tapusių patiekalų: vengriškos guliašo sriubos ir ispaniškos žuvienės, itališkos lazanijos, rusiškos silkės, vokiškų dešrelių ir kitų. Išrankesniems gurmanams čia siūloma virtų vėžių, įvairiai paruoštos ėrienos, pikantiškų žuvies valgių.
Nuo 2005 m. kasmet organizuojamas lietuviško kino festivalis AXX – tai konkursas režisieriams, kuriems suteikiamas finansavimas ir sąlygos kurti filmus. Tai pirmasis tokio pobūdžio sistemingai organizuojamas festivalis Lietuvoje, kurio populiarumas kasmet didėja, o sukurti filmai sukelia nemažai diskusijų svarbiausiomis bendražmogiškųjų vertybių temomis.
Vietų rezervacija ir įėjimas į „AXX vakarienes” nemokamas. Rezervavus staliuką šešiems ir daugiau žmonių, bendrai sąskaitai bus taikoma 15 procentų nuolaida.

Informacija teikiama ir staliukų rezervacijos priimamos telefonu 8 700 555 99.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.