„Renault” pristato atnaujintą „Kangoo Generation 2007”

„Renault” plečia „Kangoo” automobilių gamą ir pristato „Kangoo Generation 2007”. Naujasis modelis pasižymi atnaujintomis išorės detalėmis, gausesne serijine įranga ir pagerinta vidaus apdaila. Pirkėjams siūlomos 6 naujojo modelio variacijos: „Kangoo”, „Authentique”, „Alize”, „Privilege”, „Pampa” ir speciali „Galeon” serija. Šiuos automobilius galima užsisakyti nuo 2006 m. gruodžio.

Naujasis „Renault Kangoo” siūlomas su dviem benzininiais (1,2 l 16V ir 1,6 l 16V su mechanine ir automatine pavarų dėžėmis) ir trim dyzeliniais varikliais (1,5 dCi 60 AG, 70 AG ir 85 AG). Visi siūlomi varikliai atitinka „Euro 4” standartą. Pirkėjai taip pat gali užsisakyti 1,2 l variklį, varomą suskystintomis dujomis.

Nuo pat pasirodymo rinkoje 1997 m. spalio mėn. „Renault Kangoo” formavo kitokį požiūrį į laisvalaikio automobilius. Atnaujintas „Kangoo” taip pat išlaiko linksmo ir modernaus laisvalaikio automobilio charakterį. Naujoji „Kangoo” versija turi naujus lašo formos priekinius žibintus su „kristaliniais” indikatorių gaubtais, kėbulo spalvos priekinius ir galinius bamperius („Alize”, „Privilege” ir „Galeon” versijos). Speciali „Galeon” versija turi elektra valdomą stiklinį stogą, 14 colių lietus „Saroi” ratlankius ir tamsintus galinius stiklus.

Naujųjų „Kangoo” ir „Authentique” salonus puošia dviejų atspalvių mėlynos anglies apmušalai. Atnaujinti ir „Kangoo Alize” bei „Kango Express Grand Confort” interjerai. Visuose modelio variantuose nuo šiol montuojama asimetriškai sulankstoma galinė sėdynė. „Alize”, „Privilege”, „Pampa” ir „Galeon” standartinėje įrangoje pateikiamas oro kondicionierius ir nauja garso įranga.

2007 m. laidos „Kangoo” modeliuose atnaujinta ir saugumo įranga. Į standartinės įrangos sąrašą nuo šiol visiems modeliams įtraukta ABS ir avarinio stabdymo pagalbos (emergency brake assist) įranga. Galinėje automobilių sėdynėje yra trys išimami galvos atlošai bei vaikiškos kėdutės prisegimo sistema „Isofix”. „Privilege”, „Pampa” ir „Galeon” automobiliuose nuo šiol montuojamas greičio ribotuvas, kurį papildomai gali užsisakyti ir „Alize” pirkėjai.

Nuo pirmojo „Renault Kangoo” automobilių pristatymo 1997 m. „Renault” gamyklose Maubeuge (Prancūzijoje), Kordoboje (Argentinoje) ir Kasablankoje (Maroke), „Renault Kangoo” automobilių buvo pagaminta daugiau nei 2 mln. Per dešimt 2006 m. mėnesių Vakarų Europoje buvo parduota 132840 „Kangoo” automobilių, kurie užėmė antrąją vietą savo segmente ir pagal pardavimus lenkė konkurentus „Peugeot Partner”, „VW Caddy” ir „Fiat Doblo”. Pranzūcijoje „Renault Kangoo” per 2006 m. 10 mėn. užėmė pirmąją vietą savo segmente (39,8 proc. rinkos).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.